Publikováno Září 30, 200618 r Prosim vas poradte mi ked nastartujem moju Skodu Fabiu 1,4 Mpi po chvile jazdy mi padne ukazovatel teploty . Po opetovnom nastartovani ukazuje znovu dobre.Neviem si s tym rady a do znackoveho servisu zatial nepojdem lebo mam dost zle skusenosti s ich pracou. pred rokom som menil tesnenie pod hlavou ,chladic ,cievku startera. Odhadujem to na cidlo teploty v chladici lebo v servise mi namiesto podlozky dal silikon a ze znackovy servis.
Říjen 2, 200618 r Prosim vas poradte mi ked nastartujem moju Skodu Fabiu 1,4 Mpi po chvile jazdy mi padne ukazovatel teploty . Po opetovnom nastartovani ukazuje znovu dobre.Neviem si s tym rady a do znackoveho servisu zatial nepojdem lebo mam dost zle skusenosti s ich pracou. pred rokom som menil tesnenie pod hlavou ,chladic ,cievku startera. Odhadujem to na cidlo teploty v chladici lebo v servise mi namiesto podlozky dal silikon a ze znackovy servis. Tak tohle už se nám taky stalo na 1.4 MPI 44cítce (2001) loni, ale jednalo se opravdu o to čidlo jak je v nádržce s chladící kapalinou, to čidlo jsme zkoušeli očistit tam ty kontakty a tak, ale bohužel pomohlo to tak na tejden, pak už do zase blblo a nakonec se muselo jet do servisu koupit nový a pak to bylo v pohodě. Nic závažnýho to nejni, dá se s tím jezdit. provizorně.
Říjen 3, 200618 r Autor Diky a prosim ta kolko stalA vymena toho cidla??? Ja s tym jazdim v pohode ale niekedy to stve ked padne .Mas u mna
Říjen 3, 200618 r Diky a prosim ta kolko stalA vymena toho cidla??? Ja s tym jazdim v pohode ale niekedy to stve ked padne .Mas u mna Nejsem si tak jistej, ale mám pocit že to bylo kolem tisíce korun i s prací, myslím...matně si vzpomínám ,ale každopádně to pomohlo. Se zeptej v servisu je to docela známá závada tohle.
Říjen 3, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7111 2roky zpět stálo pod vlajkama 950,- já ho tenkrát koupil za 580,- Výměna svépomocí. Upraveno Říjen 3, 200618 r od jargoon
Říjen 3, 200618 r Prosim vas poradte mi ked nastartujem moju Skodu Fabiu 1,4 Mpi po chvile jazdy mi padne ukazovatel teploty . Po opetovnom nastartovani ukazuje znovu dobre.Neviem si s tym rady a do znackoveho servisu zatial nepojdem lebo mam dost zle skusenosti s ich pracou. pred rokom som menil tesnenie pod hlavou ,chladic ,cievku startera. Odhadujem to na cidlo teploty v chladici lebo v servise mi namiesto podlozky dal silikon a ze znackovy servis. Tak tohle už se nám taky stalo na 1.4 MPI 44cítce (2001) loni, ale jednalo se opravdu o to čidlo jak je v nádržce s chladící kapalinou, to čidlo jsme zkoušeli očistit tam ty kontakty a tak, ale bohužel pomohlo to tak na tejden, pak už do zase blblo a nakonec se muselo jet do servisu koupit nový a pak to bylo v pohodě. Nic závažnýho to nejni, dá se s tím jezdit. provizorně. No jo, ale dokaď se ti bude zašpiňovat kapalina od oleje tak se ti čidlo v expanzce stejnak umaže a bude to blbnout.
Říjen 5, 200618 r Preco by sa malo spinit od oleja ved vo vode nemam olej???? Já neřikal od oleje, to je blbost. To čidlo je jenom zoxydovaný prostě
Říjen 7, 200618 r Měl jsem minulý a předminulý týden ten samý problém, ukazatel teploty klesal při jízdě mimo město - při menší zátěži motoru. Dnes jsem měnil termostat včetně čidla, ten termostat měl uvnitř ulomenou jednu "packu", která drží tu pružinu, takže se potom nemohl zavřít a zůstal otevřený. Cena termostatu + čidlo - ve Škodovce to prodávají dohromady - 1134 Kč. Oprava trvala známému mechanikovi přibližne hodinu. Mmch, taky mám motor 1.4 MPI 44kw.
Říjen 12, 200618 r Autor Ked dam Fabku na pocitac ukaze mi aj takuto chybu aby som zbytocne nekupoval cidlo ak to bude nieco ine ale dufam ze nie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.