Yves Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Prosim vas poradte mi ked nastartujem moju Skodu Fabiu 1,4 Mpi po chvile jazdy mi padne ukazovatel teploty . Po opetovnom nastartovani ukazuje znovu dobre.Neviem si s tym rady a do znackoveho servisu zatial nepojdem lebo mam dost zle skusenosti s ich pracou. pred rokom som menil tesnenie pod hlavou ,chladic ,cievku startera. Odhadujem to na cidlo teploty v chladici lebo v servise mi namiesto podlozky dal silikon a ze znackovy servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Prosim vas poradte mi ked nastartujem moju Skodu Fabiu 1,4 Mpi po chvile jazdy mi padne ukazovatel teploty . Po opetovnom nastartovani ukazuje znovu dobre.Neviem si s tym rady a do znackoveho servisu zatial nepojdem lebo mam dost zle skusenosti s ich pracou. pred rokom som menil tesnenie pod hlavou ,chladic ,cievku startera. Odhadujem to na cidlo teploty v chladici lebo v servise mi namiesto podlozky dal silikon a ze znackovy servis. Tak tohle už se nám taky stalo na 1.4 MPI 44cítce (2001) loni, ale jednalo se opravdu o to čidlo jak je v nádržce s chladící kapalinou, to čidlo jsme zkoušeli očistit tam ty kontakty a tak, ale bohužel pomohlo to tak na tejden, pak už do zase blblo a nakonec se muselo jet do servisu koupit nový a pak to bylo v pohodě. Nic závažnýho to nejni, dá se s tím jezdit. provizorně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yves Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Diky a prosim ta kolko stalA vymena toho cidla??? Ja s tym jazdim v pohode ale niekedy to stve ked padne .Mas u mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Diky a prosim ta kolko stalA vymena toho cidla??? Ja s tym jazdim v pohode ale niekedy to stve ked padne .Mas u mna Nejsem si tak jistej, ale mám pocit že to bylo kolem tisíce korun i s prací, myslím...matně si vzpomínám ,ale každopádně to pomohlo. Se zeptej v servisu je to docela známá závada tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7111 2roky zpět stálo pod vlajkama 950,- já ho tenkrát koupil za 580,- Výměna svépomocí. Editováno: 3. Říjen 2006, autor: jargoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Prosim vas poradte mi ked nastartujem moju Skodu Fabiu 1,4 Mpi po chvile jazdy mi padne ukazovatel teploty . Po opetovnom nastartovani ukazuje znovu dobre.Neviem si s tym rady a do znackoveho servisu zatial nepojdem lebo mam dost zle skusenosti s ich pracou. pred rokom som menil tesnenie pod hlavou ,chladic ,cievku startera. Odhadujem to na cidlo teploty v chladici lebo v servise mi namiesto podlozky dal silikon a ze znackovy servis. Tak tohle už se nám taky stalo na 1.4 MPI 44cítce (2001) loni, ale jednalo se opravdu o to čidlo jak je v nádržce s chladící kapalinou, to čidlo jsme zkoušeli očistit tam ty kontakty a tak, ale bohužel pomohlo to tak na tejden, pak už do zase blblo a nakonec se muselo jet do servisu koupit nový a pak to bylo v pohodě. Nic závažnýho to nejni, dá se s tím jezdit. provizorně. No jo, ale dokaď se ti bude zašpiňovat kapalina od oleje tak se ti čidlo v expanzce stejnak umaže a bude to blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yves Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Preco by sa malo spinit od oleja ved vo vode nemam olej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Preco by sa malo spinit od oleja ved vo vode nemam olej???? Já neřikal od oleje, to je blbost. To čidlo je jenom zoxydovaný prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Problém se týká prvních 1.4 MPi. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Měl jsem minulý a předminulý týden ten samý problém, ukazatel teploty klesal při jízdě mimo město - při menší zátěži motoru. Dnes jsem měnil termostat včetně čidla, ten termostat měl uvnitř ulomenou jednu "packu", která drží tu pružinu, takže se potom nemohl zavřít a zůstal otevřený. Cena termostatu + čidlo - ve Škodovce to prodávají dohromady - 1134 Kč. Oprava trvala známému mechanikovi přibližne hodinu. Mmch, taky mám motor 1.4 MPI 44kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yves Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Ked dam Fabku na pocitac ukaze mi aj takuto chybu aby som zbytocne nekupoval cidlo ak to bude nieco ine ale dufam ze nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.