davkiller Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví nebo nedá nějaký tip na nějakou slušnou kameru do auta, která dokáže zaznamenávat i během stání vozidla na parkovišti a i přes noc. Děkuji moc za pomoc s výběrem. Na trhu jich je spousta, ale člověk se v tom moc nevyzná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Taky zdravím, to dokáže každá, ale musí se podle toho zapojit mapájení. Některé kamery navíc využívají detekci pohubu a začnou nahrávat když se před autem něco děje. Sám teď uvažuji o výměně za tuto: http://kameravaute.cz/detail/330-excam-nano-q-fullhdwifigpsg-senzorparking/ ta nahrává při parkování trvale, sníženou rychlostí - ale také vyžaduje speciální zapojení. Pokud ji koupím, tak se ještě ozvu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davkiller Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 díky moc za tip. Ta vypadá výborně. Navíc je malého rozměru, což mi bude plně vyhovovat. Asi si ji pořídím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Tak asi ještě bude potřeba ta sada pro skryté napájení (nebude přes zásuvku CL). Ale ještě nevím, jak to funguje. Shodou okolností jsem psal v sobotu s dotazem na upřesnění - již jsem k minulé kameře podobnou sadu dával, tak zda bude použitelná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 hodně ohledně výběru kamery je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.