Publikováno Leden 9, 20178 r Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví nebo nedá nějaký tip na nějakou slušnou kameru do auta, která dokáže zaznamenávat i během stání vozidla na parkovišti a i přes noc. Děkuji moc za pomoc s výběrem. Na trhu jich je spousta, ale člověk se v tom moc nevyzná.
Leden 9, 20178 r Taky zdravím, to dokáže každá, ale musí se podle toho zapojit mapájení. Některé kamery navíc využívají detekci pohubu a začnou nahrávat když se před autem něco děje. Sám teď uvažuji o výměně za tuto: http://kameravaute.cz/detail/330-excam-nano-q-fullhdwifigpsg-senzorparking/ ta nahrává při parkování trvale, sníženou rychlostí - ale také vyžaduje speciální zapojení. Pokud ji koupím, tak se ještě ozvu...
Leden 9, 20178 r Autor díky moc za tip. Ta vypadá výborně. Navíc je malého rozměru, což mi bude plně vyhovovat. Asi si ji pořídím.
Leden 9, 20178 r Tak asi ještě bude potřeba ta sada pro skryté napájení (nebude přes zásuvku CL). Ale ještě nevím, jak to funguje. Shodou okolností jsem psal v sobotu s dotazem na upřesnění - již jsem k minulé kameře podobnou sadu dával, tak zda bude použitelná...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.