Říjen 31, 20213 r Budu se muset podívat na pedály - spojkový povrzává teď s ochlazením, v brzdovém jakoby puká a plynový je sice celkem OK, ale nesmí se na něj šlapat na koso jakoby zleva doprava, to má tendenci jít ztuha. No trochu si u toho zanadávám, přístup k tomu nic moc. Zkusím promazat (mám lithiovou vazelínu nebo silikonový olej). Dám pak pro info vědět...
Listopad 3, 20213 r Tak jsem zkusil vše pohyblivé na pedálech trochu promáznout lithiovou vazelínou ve spreji. Spojka bez vrzání, brzdový také lepší ale občas si pukne ale méně slyšitelně a méně často, plynový pedál je také OK. Jsem zvědav, jestli to takto vydrží aspoň do jara. Ty zvuky nebyly úplně výrazné ale i tak otravné. Z jiných starších škodovek na to nejsem zvyklý.
Listopad 4, 20213 r U spojky jsem trochu namazal lithiovou vazelínou vnitřek pístku za pedálem (nutné pedál tak ze 2/3 stlačit), pak jsem mázl tímto mazivem očko uložení tohoto pístku do páky pedálu a pak silikonem horní osu v níž se páka pedálu otáčí. Mazal jsem postupně v uvedeném sledu a vždy odzkoušel. Připadá mi, že až poslední úkon pomohl 🙂. Snad to vydrží...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.