lubo188 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Zdravim fabia mi v tychto zimach nejak prestava startovat, bolo vypisane vynechavanie zapalovania valec 3 modul sa vymenil no nepomohlo potom sa vybrali sviecky boli cele od benzinu, dali sa nove, auto chytilo hned bez problemov vymenil sa aj snimac otacok na vacke aj na kluke, no o par dni to spravila z nova nenastartovala, zase boli sviecky cele od benzinu, vybrali sa vycistili auto zase ide diagnostika nepise nic, neviete kde by mohol byt problem ze preco ich tak zahadzuje benzinom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 tak pokud nestartují, tak budou od benzínu ... já teď před měsícem měnil na obou autech, jedno se vrátilo z cesty, svíce krásně vypálené, druhé udělalo jen 20m pocuk do garáže, abych to nemusel měnit venku na mrazu a když jsem je vytáhl, tak jsem se nejdříve lekl, že je motor na cestě do věčných lovišť, protože jedna vedle druhé, byly mokré a jakoby zaolejované, než jsem si uvědomil, že jsem se studeným autem, udělal krátký pocuk a že ŘJ nastavila bohatou směs, takže svíce jsou mokré od benzínu. U tebe bych se možná zaměřil na teplotní čidlo, které může udávat nesprávnou teplotu a tudíž ŘJ jednotka nastavuje nesprávný poměr směsi a tudíž to nechytne a pak už je to přechlastané a rovněž to nechytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo188 Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 no cidlo sa vymenilo zatial startuje, dnes tam nabehla chyba 16556 rada valcu 1 - system odmerovani paliva: system prilis bohaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 tak to pak vypadá na vstřikovač ... dle DP se dá také otestovat dávkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.