Přejít na obsah

zahadzuje sviecky nestartuje

lubo188

Doporučené příspěvky

Zdravim fabia mi v tychto zimach nejak prestava startovat,  bolo vypisane vynechavanie zapalovania valec 3 modul sa vymenil no nepomohlo potom sa vybrali sviecky boli cele od benzinu, dali sa nove, auto chytilo hned bez problemov vymenil sa aj snimac otacok na vacke aj na kluke, no o par dni to spravila z nova nenastartovala, zase boli sviecky cele od benzinu, vybrali sa vycistili auto zase ide diagnostika nepise nic, neviete kde by mohol byt problem ze preco ich tak zahadzuje benzinom?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pokud nestartují, tak budou od benzínu ... já teď před měsícem měnil na obou autech, jedno se vrátilo z cesty, svíce krásně vypálené, druhé udělalo jen 20m pocuk do garáže, abych to nemusel měnit venku na mrazu a když jsem je vytáhl, tak jsem se nejdříve lekl, že je motor na cestě do věčných lovišť, protože jedna vedle druhé, byly mokré a jakoby zaolejované, než jsem si uvědomil, že jsem se studeným autem, udělal krátký pocuk a že ŘJ nastavila bohatou směs, takže svíce jsou mokré od benzínu.

U tebe bych se možná zaměřil na teplotní čidlo, které může udávat nesprávnou teplotu a tudíž ŘJ jednotka nastavuje nesprávný poměr směsi a tudíž to nechytne a pak už je to přechlastané a rovněž to nechytne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...