joystick Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Ahojky,po výměně akumulátoru a upadnuté elektromagnetické spojky klimatizace mi nefunguje servisní menu na climatronicu,do menu se dostanu ale všude jsou nuly nebo hodnoty 255 a nic se za jízdy nemění,minulé léto to funguvalo.Klimatizace funguje normálně a VAG nepíše žádnou závadu.Dá se nějak ten climatronic resetovat? Taky jsem slyšel o resetování ŘJ motoru,víte o tom někdo něco? díky za každou dobrou radu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 skus základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_joystick Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 a jak to udělám? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 zkontroluj kódování 01000 - do roku 2000 11000 - od 2001 vše kromě 1,6 75kW 11010 - od 2001 1,6 75kW jestli OK tak zkontroluj pamět závad měla by být prázdná zadej Základní nastavení 04 kanál 000 počkej až se uloží krajní polohy a všude se napíše 0 ukončit kontrola paměti závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joystick Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 díky,zkusím to.Problém je, že VAG nevlastním a nevím kdy se k němu zase dostanu. Chtěl bych si VAG koupit a slyšel jsem že se dá sehnat za rozumný peníze,ale že jsou různé verze.Máte někdo nějaký dobrý tip v praze a okolí? Ještě doplním,že mám octavia 2001 tdi 81kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Podle toho jestli máš na NTB COMku nebo USB si kup kabel a soft najdeš na netu řešilo se to tu mockrát tak hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joystick Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 jojo to já vím,chci USB,ale slyšel jsem že se to liší i osazeným obvodem,ale jak říkám,nerozumím tomu a proto se ptám......na internetu jsem našel několik verzí a nevím kterou mám tedy koupit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joystick Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 takže servisní menu už funguje,stačil reset....... co říkáte na čip Si9243 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Tak mam problem, O1 r.v. 99 MR00 mam climatronic a stane se mi toto: Pokazde kdyz zapnu klícek zapalování zacnou na climatronicu blikat vsechny symboli a toto se deje tak cca 0,5-1 min pak se vse ustálí a vrátí do podoby jak má být a vse funguje. Nevíte co se s tím dá dělat??předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 nikdo neví?To jsem první komu se toto stalo? Já myslim,že tam je jen nějaká chyba a tak bych potřeboval vědět jak ji vytahnu ven a případně smažu ,nebo opravím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Ahoj jak rikas na climatroniku je zavada. Climatronic ma svou pamet zavad, pokud se objevi nejaka zavada, ktera trvale ovlivnuje jeji funkci, tak po zapnuti zapalovani blikaji po dobu asi 15 sec. vsechny symboli. Pote ŘJ zajisti chod automaticke klimatizace a to i v nouzovem rezimu.. Takze zajet do servisu na diagnostiku a vyvolat si chybovou pamet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 mno jelikoz nikdo nebyl schopen zde poradit,musim konstatovat,ze odpovedi typu zajed do servisu znam.Myslel jsem ,ze podstata fora je podelit se o poznatky s druhými .Skoda nechci nekoho kritizovat a vsem ,ktere jsem timto urazil se omlouvam.Zrejme nikdo nikdy z tohoto fora se nesetkal s moji zavadou na climatronicu,asi zde vetsina lidi nema climatronic v aute a ti co ho maji jezdi pouze do servisu.dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 mno jelikoz nikdo nebyl schopen zde poradit,musim konstatovat,ze odpovedi typu zajed do servisu znam.Myslel jsem ,ze podstata fora je podelit se o poznatky s druhými .Skoda nechci nekoho kritizovat a vsem ,ktere jsem timto urazil se omlouvam.Zrejme nikdo nikdy z tohoto fora se nesetkal s moji zavadou na climatronicu,asi zde vetsina lidi nema climatronic v aute a ti co ho maji jezdi pouze do servisu.dekuji za odpovedi Hele Doktore, proste pripojeni auta na VAG je obvykle to prvni, co kazdy dela, aby zjistil pripadnou zavadu. V pripade, ze se diagnostikou zadna zavada nezjisti, tak pak se teprve hleda dal... Takze me doporuceni je, zajed k nekomu, kdo ma VAG, at Ti vycte zavady (a nemusi to byt autorizovany servis)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 mno jelikoz nikdo nebyl schopen zde poradit,musim konstatovat,ze odpovedi typu zajed do servisu znam.Myslel jsem ,ze podstata fora je podelit se o poznatky s druhými .Skoda nechci nekoho kritizovat a vsem ,ktere jsem timto urazil se omlouvam.Zrejme nikdo nikdy z tohoto fora se nesetkal s moji zavadou na climatronicu,asi zde vetsina lidi nema climatronic v aute a ti co ho maji jezdi pouze do servisu.dekuji za odpovedi to doktor.j: Myslim, ze VladaTP ti to vysvetlil rozume, ja sem se ti snazil pouze jako jeden s mala poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 a nebo zajeď do klima servisu ať ti skontrolují tlak v klimatizaci a nebo zajed do elektroservisu kde ti zkontrolují spojku klimakompresoru a nebo zajeď někam kde ti zkontrolují jednotku dochlazování a nebo zajed někam kde ti zkontrolují čidlo slunečního svitu a nebo čidlo tlaku klimatizace a nebo zajed někam to elektroservisu kde ti zkontrolují elektrické vedení související s klimou když nechceš zajed na VAG a víš jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 no ono ani neni třeba zajed na vag,on ma climatronik vlastni diagnostiku a paměť závad a tak to neni problem vyčíst přímo z displeje a neni třeba shánět vag. tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Hmm, to ti asi nekdo poradil, ze ma climatronic svou vlastni pamet zavad, ze A sem hodne zvedav, jak budes premlouvat displej climatroniku, aby ti zobrazil chybovou pamet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Takze sem to zkusil a nasel chybu na displeji climatronicu ahlasilo tam nejake cidlo tlaku chybu (asi si to ufouklo v ramci meneni teplot venku) a tak jsem ho z displeje climatronicu vymazal a od te doby (asi tak 20x nastartoval a jel )je vse OK a zadna zavada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Nejak nam na O1 zacalo blbnout topeni, mame auto. klimu, pri nastaveni nejnizsi mozne teploty to netopi, pri nastaveni teploty jen o 1 stupen vyssi uz to topi na plne pecky. Zda se ze to nekdy i funguje, treba kdyz se pusti ofuk jen na nohy, ale taky ne pokazde. Nema nekdo napad cim by to mohlo byt? Nejake cidlo? Neda se ta auto klima treba nejak resetnout aby pak fungovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 možná mísící klapka nejlíp zajít na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 JO,bude to klapka nebo nějaké jiné servo na topení,v nejhorším i samotná jednotka Climatroniku,ale tu mám doma,kdby něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jojo, diky za odpovedi, asi bude stejne treba s tim zajet na VAG, snad vyplivne nejaky vysledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A já myslel že to tak má být. Nejnižší je LOV a pak je 18'C. Když je teplota v autě např. 10'C tak bych chápal, že to chce CLIMATRONIC co nejrychlej dotáhnout, tak topí na plné pecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 (editace) njn Editováno: 20. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A já myslel že to tak má být. Nejnižší je LOV a pak je 18'C. Když je teplota v autě např. 10'C tak bych chápal, že to chce CLIMATRONIC co nejrychlej dotáhnout, tak topí na plné pecky. No myslim ze po nekolika letech uz climatronic ovladat umime Proste tam ted jsou 2 rezimy, bud topeni vypnute, nebo naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.