Petr G. Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Ahoj, mám octávii 1.9Tdi 81kw a ve výbavě je automatická klimatizace Climatronic. Nechal jsem klimu napustit, vyměnila se dochladovaci ridici jednotka ( pod baterkou) která byla nefunkční. A po cca 14 dnech klimatizace opět přestala fungovat. Nechal jsem to opět zkontrolovat a při vypouštění chladiva se vypustilo míst předepsaných 800 g 1050 g ( to jsem nepochopil kde se tam těch 200g pridalo) Nicméně jsme opět klimu napustili předepsanými 800g chladiva a klima opět fungovala. Pote jsem vypl asi po 25 km motor, a po opětovném nastartováni klima zase nejede. Už nevím co to může dělat. Setkal se s tím někdo ? Díky za rady,názory. Editováno: 12. Květen 2010, autor: Luďa Stačí jedno téma. Není třeba duplicitní. Druhý sem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 co říká diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 co říká diagnostika? Kromě negungujicího motorku tlakové klapky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) ...i můj problém je climatronic...vzhledem k tomu,že elektrika je pro mne Španělská vesnice házím laso na toto fórum...věc se má asi takhle...climatronic ukazuje venkovní teplotu -51° vnitřní teplota se zobrazuje ok...tuším kostru nebo vadné čidlo venkovní teploty,ale kde mám tu potvoru hledat?...děkuji Editováno: 14. Květen 2010, autor: housle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 u predniho narazniku, na levy strane auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housle Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 u predniho narazniku, na levy strane auta ...fajn,hodnej ...můžeš bejt prosím trošku přesnější...stojím před autem a...kudy na něj?...jo jedná se o model 1999 s 1,9Tdi 81kw pod haupnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 když stojíš před autem tak vpravo dole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Tak klima už jede jak má. Asi to bylo opravdu tím že bylo v chladícím systému více chladiva než má byt,ale jak se tam těch 200g navíc dostalo ví bůh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Mam problem, na climatronicu mi ukazuje o 7 stupnov viac ako je na pal PC 1.mam vadny snimac teploty v narazniku alebo pod stieracami? 2,nedala by s napojit Climatronic na pal PC aby ta hodnota bola rovnaka? odkial berie pal PC udaj o teplote? za odpovede dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 mela by byt stejna, buky berou udaj z RJ climatronicu ktera teplota ti keca? o proti spravny venkovni teplote? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 (editace) teplota ktora je na Climatroniku je ZLA (ta prva na display ,druhu si nastavujem rucne), na PC je DOBRA. Editováno: 24. Květen 2010, autor: pikkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 teplotni cidlo vede do climatroniku a z neho vede drat do budiku, pokud to je zapojeny spravne muzes zkusit vypojit jednotku climatroniku, budiky by meli prestat ukazovat teplotu, jestli ne, tak je to zapojeny spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 ale to je prerabka z AC na Climatronik,cize Budiky ukazovali teplotu aj bez Climi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 tak zapojit jak ma byt zavada se zacala projevovat az ted, nebo hned po predelani? nejspis se climatroniku nelibi, ze hodnotu cidla meri i neco jinyho (stejne tak nebude fungovat, kdyz vezmes 2 multimetry a merit najednou s nima jeden odpor) jak je zapojeny climatronik k budikum vs. teplotni cidlo? je to spojeny dohromady? (zkus budiky odpojit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Klimatronik průměruje z obou čidel, takže zapojit jak má být - obě do klimatroniku a následně až do budíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 cize uvediem do problemu: mal som original kurenie z O1 rv 2000 a daval som ho do O1 2007 AC na Klimatronik, original kabelaz som vystikol zo starej kablovacky a napajal na AC ,ale stale mi zostali 4 droty nezapojene hnedomodry, zltomodry, ciernobiely a sivy(neviem co s nimy) klimatronic je napojeny na budiky ,hlaska z diagnostiky o teplotach vid foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) mas dilenskou prirucku? je tam schema tady v sekci s navody je na ni link popripade SZ Editováno: 25. Květen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 neviem to najst ,porosim SZ. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 su obe cidla teploty rovnake? (v narazniku a pod stieracami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Ahoj kluci, prosim poradte mi, kde muze byt problem. Prestala mi fungovat klimatizace. Chova se to tak, ze klimatronik jako takovy zrejme funguje, klima jde vypnout i zapnout, sila foukani atd. se taky meni bez problemu. Ale, nefouka studeny vzduch a nekde od palubky spolujezdce (zevnitr auta) je slyset takovy divny hlasity zvuk...jakoby z lednice. Od motoru neslysim nic divneho. Cim to muze byt, ze by mi nekudy utekla napln klimy? Mockrat diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Tak jsem možná na to přišel.Měl jsem zaseklou klapku vnitřního okruhu,takže byla pořád zavřená.Je to možné,že by to bylo tím. ako si zistil ze ta klapka je zaseknuta??? kde sa nachadza?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kavon Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Ahoj, mám ten samý problém. OCT 1.9tdi, r.99, climatronic. klima čerstvě doplněna, kompresor a větráky spínají, podle tý plnící stanice kompresor tlačí, od spolujezdce, tzn. od klimy jde trvale zvuk jako v ledničce, ALE NECHLADÍ !!!! Na Vagu jsem nebyl, ale při vyvolání diagnostiky na panelu klimy - žádné chyby. Preventivně jsem zkoušel vyměnit jednotku větráků, beze změny! JSEM V KONCÍCH, vše se chová jak má, ale nechladí! Prosím o rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kičmilk Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Ahoj kluci, prosim poradte mi, kde muze byt problem. Prestala mi fungovat klimatizace. Chova se to tak, ze klimatronik jako takovy zrejme funguje, klima jde vypnout i zapnout, sila foukani atd. se taky meni bez problemu. Ale, nefouka studeny vzduch a nekde od palubky spolujezdce (zevnitr auta) je slyset takovy divny hlasity zvuk...jakoby z lednice. Od motoru neslysim nic divneho. Cim to muze byt, ze by mi nekudy utekla napln klimy? Mockrat diky za pomoc. tipoval bych to na cladíci médim pokud jede komresor,bublad by to nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kavon Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Ahoj, mám ten samý problém. OCT 1.9tdi, r.99, climatronic. klima čerstvě doplněna, kompresor a větráky spínají, podle tý plnící stanice kompresor tlačí, od spolujezdce, tzn. od klimy jde trvale zvuk jako v ledničce, ALE NECHLADÍ !!!! Na Vagu jsem nebyl, ale při vyvolání diagnostiky na panelu klimy - žádné chyby. Preventivně jsem zkoušel vyměnit jednotku větráků, beze změny! JSEM V KONCÍCH, vše se chová jak má, ale nechladí! Prosím o rady. NIKDO NEVÍ?? Asi koupit nové auto, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kičmilk Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 NIKDO NEVÍ?? Asi koupit nové auto, že no právě jestli ale tlačí jak říkám šumět a bublat by nemělo,kdyš zapneš komresor ,jde to slyšet ,motor jemně cukne a zvedne se spotřeba tak poznaš jestli jede součastně i větrák a šáhni rukou na trubky,pokud ne tak nespíná elektro civka nebo ta nápln není vpořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.