nixberg Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Zdravím, Chtěl bych trošku osvěžit interiér a namontovat místo standardního zpětného zrcátka to bez rámečku. Otázka je jestli bude do O3 pasovat to z Golfu/Passatu/Superbu - č. dílu: 3G0 857 511 AD 9B9 ? Ví někdo? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Toto by zaujmalo aj mna Vie niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Caute borci, nikto nevie odpovedat? Da sa namontovat do O3 FL RS spatne zrkadielko zo Superbu 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Tiez ma to zaujima.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Zrkadielko bez asistentov na 90% pasuje. Zatmavovacie vsak stoji 284€.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Hele a nemá tohle zrcátko OIII FL normálně? Přijde mi, že jsem to viděl i v OIII před FL, nejspíš v posledním modelovém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Aha, diky. Tak to mi přijde jako vyhozených 300Eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 co se tyce montaze na sklo pasuje, ale nepasujou plasty, ktere kryjou draty a cele zrcatko... superb ma kratsi ten plast, pokud se rozhodnete, ze date z O3 plast, tak vam zase nepasuje na zrcatko, je to male ... montoval jsem to na sve O3 2014, zrcatko jsem mel ze superba. Měl sice LA, ale problem je v zakryti zrcatka a ne v montazi na sklo ... viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Nemáte někdo zkušenost toto zrcátko použít z Golfu 7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durino22 Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 V 7. 5. 2017 na 22:40, MaroCZ napsal: co se tyce montaze na sklo pasuje, ale nepasujou plasty, ktere kryjou draty a cele zrcatko... superb ma kratsi ten plast, pokud se rozhodnete, ze date z O3 plast, tak vam zase nepasuje na zrcatko, je to male ... montoval jsem to na sve O3 2014, zrcatko jsem mel ze superba. Měl sice LA, ale problem je v zakryti zrcatka a ne v montazi na sklo ... viz foto Nevíš mi prosím poradit jak se demontuje ten plast u tohohle zrcátka ze senzorama. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Ahojte. Ja som si dal vymenit moje povodne na OIII, za bezramcekove z passatu ktore ma kameru na automaticke prepinanie dialkovych svetiel. Z alegra cca100e. Kamarat mi to aktivoval cez diagnostiku. Vsetko funguje ok, len najvacsi problem bol dopasovat ten kryci plast. Na piaty pokus sadol z fabie, ale trosku sa muselo z neho odrezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.