Martab Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Co jsem se ptal, tak se dá objednat i přímo ve Škodovce, ale nějak jsem si zvykl a už mne to tak neštve, možná časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Je to regulerni nahradni dil, klidne mozno objednat v autorizovanem servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 (editace) V 30/01/2017 na 9:31, MilanHos napsal: Díky ta složka je taky zajimavá. A co vlastně zloděj zmůže s malým techničákem? Dokáže si s ním nějak tu krádeš zlegalizovat? Asi těžko. Nebo ho zastaví policie na základě SPZ, že je auto kradené a po pedložení techničáku mu řeknou v pořádku, nashledanou? Když už to auto ukradne tak může techničák leda vyhodit z okna a poradí si s autem jakoby ten techničák neměl. No ja si myslim, ze pokud ti auto ukradnou nekdy po pulnoci kdyz spis tak auto oficialne ukradeny neni a kdyz zlodej najde pri silnicni kontrole maly TP tak kontrolou projde jako nic a ma vyhrano bez maleho TP by nikoho policajti nemeli nechat odjet. - Teda aspon doufam Minimalne po blizsi kontrole v systemu a treba i svetlem z baterkoy na zadni sedacky ap. Lupicskej vercajk by mohli odhalit Editováno: 21. Únor 2018, autor: OtaH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.