Přejít na obsah

Páska na clonítku řidiče


MilanHos

Doporučené příspěvky

Najde se tu někdo jako já, kdo u předchozích aut měl doklady od auta zastrčené pod páskou co byla na clonítku řidiče? U F3 chybí a rád bych nějaký postřehy jak elegantně dát něco na clonítko, abych tam ty papíry zase mohl vozit :)

Zkoušel jsem se dívat na různý držáky brýlí kde jdou dát i doklady, ale vždycky je to takový bachratý-hnusný. Ale asi to budu muset takto řešit, mám panoramu, takže ani schránku na brýle nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš tu velkou v zadní části nebo síťky na bocích? U té velké bych musel pro doklady vystupovat při slniční kontrole, ty boční simply clever síťky, tam je pravda, že můžu odkládat brýle, ale doklady by tam byly moc nápadný. Ty za clonítkem nejsou vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak jedině vzít gumu vod trenek a pásku dodělat. :-)

 

Ale vážně. Co vzít širokou "krejčovskou" gumu, naměřit kolem clonky lehce napružený a pásek si udělat když už škodovka vymyslela chytrý řešení bez něj. Nebo pak jedině clonky z auta co pásek maj. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto by som riešil cez tie zadné kapsy.. dá sa k ním jednoducho dostať natiahnutím ruky.. ľahší prístup je k operadlu spolujazdca. Škoda tej sieťky na bokoch, F1 mala tieto bočné kapsy plné.. tam by to bolo ešte lepšie. Môžeš skúsiť nejaké nenápadné púzdro, aby tie doklady veľmi nebolo vidno.

 

Ale nechávať doklady v aute je pre mňa príliš veľký adrenalín a teda tiež ich stále nosím so sebou.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malej techničák je zloději k prdu. Řidičák mám v peněžence, ten je přenositelnej na kterýkoliv auto, to bych pak jel jiným a zjistil že řidičák mám doma ve svým :D

Jako momentálně s autem jezdím jen já, ale u předchozích aut jsem občas auto půjčil nebo známému nechal v servisu a jel jeho autem a nemusel jsem řešit situaci že jsem mu zapoměl předat papíry. V peněžence to překáží, kapsu mám pak jakobych tam nosil miliony v bankovkách. 

Guma z trenek není elegantní řešení :D Do zadní kapsy možná dosáhnu ale mám ve zvyku spolujezdcovu sedačku mít uplně vzadu a to si vykloubím ruku když tam něco lovím a za svou sedačku nedosáhnu. Skusím to nechat v té přihrádce pod sedačkou, zatím best tip ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě je to velká blbost, nechávat doklady v autě. Snad už to nezabere tolik místa v kapse, aby se to nedalo vzít, ale každého věc. Já nosím doklady 90% v tašce a vůbec je nevytahuju a zbytek kapsa. Pokud na tom ale někdo trvá, viděl jsem už na tom stínítku bez pásky nalepenou malou samonalepovací  průhlednou složku, která se dá koupit v papírnictví a v ní doklady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky ta složka je taky zajimavá.

A co vlastně zloděj zmůže s malým techničákem? Dokáže si s ním nějak tu krádeš zlegalizovat? Asi těžko. Nebo ho zastaví policie na základě SPZ, že je auto kradené a po pedložení techničáku mu řeknou v pořádku, nashledanou? Když už to auto ukradne tak může techničák leda vyhodit z okna a poradí si s autem jakoby ten techničák neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MilanHos.. len takú krádež auta môžeš zistiť a nahlásiť aj po niekoľkých hodinách.. a za ten čas ho policajti tiež môžu pri nejakej príležitosti zastaviť a skontrolovať doklady. Náhoda je niekedy blbec... nehovoriac o nejakých debiloch zlodejoch, ktorí pri vlámaní do auta si tie doklady vezmú a vyhodia do najbližšieho koša... a máš iba zbytočné behačky po úradoch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A s trochou štěstí ten strážník bude mít kameru na klopci a natočí si jeho řidičák vedlé mého techničáku :D

Ale předpokládám že pod tu sedačku šahat nebude, když bude hledat po celým autě kde má papíry tak vzbudí podezření.

Ten řidíčák nechávat v autě není moc dobrý nápad (já nenechávám) ale když mu ten zloděj dá ke kontrole papíry ve složce a mezi papírama bude cizí řidičák :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ako v CR, ale na Slovensku zakon zakazuje ponechat OEV v aute. Viem ze policajti davali majitelom aut pri kradezi auta pokutu, ked nemali OEV.

ostatne doklady je mozne v aute legalne ponechat (pzp, ek, tk...). ja nechavam tieto doklady v kastliku pred spolujazdcom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co znamenají ty zkratky pzp, ek a tk? V ČR na to zákon není. Otázka jestli to nějak posuzujou pojišťovny. Ještě jsem se ale nedozvěděl hlavní důvod co zloděj s malým TP zmůže. 

Šulda: myšleno jak, tím že se nechá kontrolovat? Když jsou schopní za bílého dne před svědky a pod kamerami auto ukrást beze stopy, kdy PČR záznamy kamer nepovažujou za průkazné tak je šance že je alespoň zastaví někde že jeli o 5km/h víc než měli :D

 

Možná bych toto téma nechal přejmenovat na "kam ukrýt doklady v autě a zda vůbec" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...