Martab Vloženo 20. leden 2018 Vloženo 20. leden 2018 Co jsem se ptal, tak se dá objednat i přímo ve Škodovce, ale nějak jsem si zvykl a už mne to tak neštve, možná časem Citovat
Maverick Vloženo 21. leden 2018 Vloženo 21. leden 2018 Je to regulerni nahradni dil, klidne mozno objednat v autorizovanem servisu. Citovat
OtaH Vloženo 21. Únor 2018 Vloženo 21. Únor 2018 (editace) V 30/01/2017 na 9:31, MilanHos napsal: Díky ta složka je taky zajimavá. A co vlastně zloděj zmůže s malým techničákem? Dokáže si s ním nějak tu krádeš zlegalizovat? Asi těžko. Nebo ho zastaví policie na základě SPZ, že je auto kradené a po pedložení techničáku mu řeknou v pořádku, nashledanou? Když už to auto ukradne tak může techničák leda vyhodit z okna a poradí si s autem jakoby ten techničák neměl. No ja si myslim, ze pokud ti auto ukradnou nekdy po pulnoci kdyz spis tak auto oficialne ukradeny neni a kdyz zlodej najde pri silnicni kontrole maly TP tak kontrolou projde jako nic a ma vyhrano bez maleho TP by nikoho policajti nemeli nechat odjet. - Teda aspon doufam Minimalne po blizsi kontrole v systemu a treba i svetlem z baterkoy na zadni sedacky ap. Lupicskej vercajk by mohli odhalit Editováno: 21. Únor 2018, autor: OtaH Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.