ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Dobrý den, nedávno jsem koupil Fabii II 2010 s autorádiem Dance. Před pár dny jsem si koupil AUX kabel stím, že si pustím hudbu z mobilu, ale při zapojení telefonu se nic nedělo. Pročítal jsem různá fóra a manuály k tomuto typu radia a i přes všechny rady jak navolit na radiu AUX nejde. Mačkal jsem tlačítko CD i MENU a za živého boha nenavolím AUX, ale navíc nemůžu na rádiu najít ani zmínku o AUX. Podle manuálu by radio AUX mělo podporovat a přípojka i radio jsou originál. Co jsem koukal na obrázky tak při zmáčknutí 2x CD by se mělo objevit AUX-IN nebo při zmáčknutí MENU by v pravém horním rohu displeje měla být kolonka AUX on/off (na přiloženém obr je na tom místě Rockzone), ale já mám tuto kolonku prázdnou a CD mohu zmáčknout kolikrát chci ale stejně tam bude stále navoleno jen CD. Prostě po AUX v rádiu není ani stopy. Měl někdo podobný problém nebo by věděl jak problém vyřešit jinak než nechat radio rozebrat v servisu? Děkuji za rady Editováno: 1. Únor 2017, autor: ras3010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 nj, ale na přiloženém obrázku máš základní obrazovku, když máš zaplé rádio, tedy naladěné stanice. Zmáčkni Menu a pak vyfoť co tam máš. Musíš právě v Menu -> Aux tento vstup aktivovat, pak bude fungovat na dvojí stisk tlačítka CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Jak píšu výše, tak při zmáčknutí MENU, jak v režimu rádia tak v režimu CD, žádná kolonka AUX tam není. Níže posílám obr. displeje po zmáčknutí MENU v obouch režimech. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Bude to treba zapnúť cez VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) A to se prosím provádí jak? Nejsem zrovna zběhlí v autech. Děkuji Editováno: 1. Únor 2017, autor: Malta necituj bezprostředně předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 kolega myslí nakódování, provádí servis, nebo někdo kdo má kabel se sw VCDS a umí to. Jen pro jistotu, ještě fotku co je za další obrazovku v Menu po stisku označeného tlačítka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Aha tak to je pro mne Španělská vesnice. Editováno: 1. Únor 2017, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Bol som teraz pozrieť cez VCDS či sa to dá niekde zapnúť a nenašiel som to. Ja mám políčko AUX ON nad AF ON. Mne sa ale niečo zdá, že po pripojení AUX vstupu sa to automaticky aktivuje ale nie som si istý. Skúsil by som možno napísať užívatelovi Ferda25 ten do týchto vecí vidí viac a má viac skúseností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 prosím, stále necitovat předchozí příspěvek, odpovídací okno je dole na stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Zkoušel jsem to jak s připojeným telefonem, tak i s odpojeným a AUX se neaktivuje ani nezobrazí. Vidím to asi na to kódování, ale zkusím ještě napsat Ferda25, třeba bude ještě o něco informovanější. Děkuji moc za rady Editováno: 1. Únor 2017, autor: ras3010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Nemyslel som pripojenie telefonu do AUX (3,5jack) ale priamo na Radiu. Inak máš original tento AUX kábel a koncovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ano, vše by mělo být originální. A jestli myslíte Aux kabel tak ten jsem kupoval v Datartu za pár stovek, ale myslím si, že tím by to snad být nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) F2 2011 a Dance? To jako vážně? Dance je předface, MR 2011 facelift... Edit: Ok, já se jen divil, že by mělo mít faceliftové auto (CAN 2.0) předface rádio (CAN 1.6) a nikomu to nepřijde divné... Editováno: 1. Únor 2017, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Je to Fabia II Combi Elegance, ale teda rok 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 no já už se díval na literaturu na stránkách ŠA a poslední, kdy mi to nabízelo Dance bylo pro FII květen 2009 ... takže mi to bylo divné nicméně všiml jsem si že je tam PHONE ON ... ras3010 ono to umí BT komunikaci s telefonem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Jo tak to jsem nezkoušel jestli to dokáže, ale v manuálu psali, že prý ano, ale tam i tvrdili, že to umí AUX Editováno: 1. Únor 2017, autor: ras3010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 JayBee: Mne to bolo tiež divné, predsa základne rádio podobné Dance je Swing, nechcel som do toho vŕtať prečo má na FL Fabii rádio, ktoré bolo primárne robené na pred FL. Ja mám na Dance pripojený BT od Nokie a funguje bez problémov tak isto aj AUX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ras3010 Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak to závidím. Naštěstí to je jen drobnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Koubek Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 (editace) Ahoj píšu sem protože si už nevím rady vlastním fabii rv.2010 s radiem dance aux jsem hledal ale nenašel ale v menu radia je.Co je nutné k dodělaní vstupu ? předem děkuji za odpověd´ Editováno: 18. Září 2019, autor: Ondřej Koubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 (editace) Ahoj. K dodelani aux vstupu potrebujes: -AUX vstup - svazek - mozno i kodovani Kdyby jsi chcel neco lepsiho tak muzes zkusit tohle AUX USB SD nebo tohle AUX SD USB 8pin Nemam teho posledniho vyskouseno Editováno: 18. Září 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.