Publikováno Únor 11, 20178 r Dobrý den, v mém Rapidu rv. 2012 motorizace 1.2 TSI, je na volnoběh v pravé přední části interiéru slyšet hlasité klepání. Při sebemenším přidání plynu a zvýšení otáček klepání zmizí, při návratu otáček zpět na 700 - 800 se opět objeví. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Nedokázal jsem zvuk v prostoru motoru rozeznat. V odkazu naleznete video, kde jsem zvuk natočil (možná nutno zesílit, ale zvuk je zřetelný). Díky moc YouTube video
Květen 15, 20205 r V 11. 2. 2020 na 19:49, embino napsal: Byly to hadice vedle pravého předního tlumiče. Dobry den. Presne tohle mi dela fabie 1,2 tsi. Nevim si rady. Muzete mi prosim vas konkretne napsat co se s hadicemi musi udelat? Diky moc. Nebo klidne fotku na email. Athiss@seznam.cz Upraveno Květen 15, 20205 r od Athiss
Červenec 20, 20205 r Autor Zkontroloval jsem, jestli tam jsou dobre usazene do tech plastovych drzacku a jinak jsem je svazal dohromady stahovaci paskou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.