Publikováno Říjen 2, 200618 r V pátek ráno jsem zažil první závadu své fabky - motor se jednou protočil, chcípnul a pak už se nechytal. Povolal jsem servisní záchranáře, přijeli brzo, nastartovali a konstatovali vlhko v zapalování (motor 1.4 16 V). Auto stálo na čerstvě posekané zahradě, bylo trochu mlhavo ale jinak nic extrém. Zažil to už někdo?
Říjen 2, 200618 r hmm neviem, ja som to nezazil auto slalo minulu zimu 7dni vonku a bolo -15, pridem otocim klucit a naskocilo bez problemov. ani na jesen som nic podobne nezaznamenal a ver tomu ze u nasna sidlisku je vlhko ako svina, mame tu od parkoviska 100m potok potom o 50m dalej kanal a o dalsich 300m rieku vah. vecer su tu auta dost zarosene.
Říjen 4, 200618 r V pátek ráno jsem zažil první závadu své fabky - motor se jednou protočil, chcípnul a pak už se nechytal. Povolal jsem servisní záchranáře, přijeli brzo, nastartovali a konstatovali vlhko v zapalování (motor 1.4 16 V). Auto stálo na čerstvě posekané zahradě, bylo trochu mlhavo ale jinak nic extrém. Zažil to už někdo? To je snad nějaká blbost z mlhy,ne?Já myju motor tak 3krát ročně vabkou a nic,pak ho teda ještě prostříknu konkorem a motor je po 3 letech jak nový.
Říjen 8, 200618 r ako mozu len konstatovat ze vlhko v zapalovani, ved to nie je skoda 120. to nebude len tak predstav si ze by to robilo bezne. trochu vlhka a nejde nastartovat. taky motor by som mohol ojekabatit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.