klakson23 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 To, že mi ho vyrobili za cca 6 měsíců byla náhoda. Původně to mělo být až po novém roce. Mám práci, že jsem každý den v jiném městě a dal jsem si tu práci, že jsem objel téměř všechny. Pár dealerů mi řeklo, že mají auto v "předvýrobě" a měli by to stihnout do půlky září. Což se povedlo. Bohužel, teď musím čekat na "homologaci" která bude trvat cca 3-4 týdny :( Toto mě asi štve ještě více, než čekat, až auto vyrobí :D Prý jsou teď nové škodovky všude kolem Madé boleslavi zaparkované a čekají na homologaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Když si čtu téma dodací doby Karoq, tak mi běhá mráz po zádech , někdy i 12-14 měsíců dodání. Bohužel my s tím nezmůžeme vůbec nic, jen čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 cca koľko ich tam už je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Okolo 4000 vozů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Nechápem v roku 2018 a v takej firme ako VW koncern, môže k niečomu takémuto prísť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Bohuzel, je to tak. Ale pozor, neni to jenom u koncernu. Je to u vsech automobilek, jen to proste nevidime Po Skodovce a koncernu prahne kde kdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Jedno z těch aut je i moje :D Je to horší když víte, že auto je vyrobeno, ale nedostanete ho :( Lukason: Všechny automobilky ne. Toyota se na to připravila a vše je u nich OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 @klakson23 .... to je sice mozny, ale podivej jakou maji moznost doplnkove vybavy a kolik maji motoru. Jeden model, sotva dva motory, mnohdy jen jeden. Co se tyce te vybavy, tak mas 3 nejake pakety neco do + a tim to hasne oproti koncernu, slabe kafe na nejakou individualizaci co vzit a co nechtit Kdo chtel objednat vyhrivane celni okno, tak ma momentalne smulu. Momentalne nedostupne pro Ambition a Style. Derivaty bez zmeny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Objednal som Kodiaq L&K 2.0TSI zaciatkom 6/2018. Este pred mesiacom slubovali dodanie 39. tyzden 2018. Pred tyzdnom to posunuli na 43-45. tyzden a teraz to posunuli na 50-52.tyzden. Keby som bol tusil ako je Skoda nepripravena, volil by som Volvo, medzi ktorym som sa rozhodoval. Tam problemy s testovanim nemaju. A i u Volva je velke mnozstvo doplnkovej vybavy a motorov... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
$ciroCCCQ Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 to by jste si nepomohl... řešil jsem to samé... KodiaQ vs VOLVO. Na KodiaQ (v úplně kompletní výbavě) jsem čekal 11 měsíců... na VOLVO byla čekací lhůta 1 rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Kolega objednaval Volvo XC60 v podobny cas ako ja Kodiaqa a dodanie ma mat 10/2018. Takze pomohol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Dnes mi bylo řečeno, že nejdříve se moje auto z letiště dostane koncem října. A to prý mám být rád, že budu mezi prvními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 (editace) Nějaké nové info ohledně s dodávkami benzínů ? Objednával někdo 1,5TSI ? Karoq je homologován ale Kodiaq ? ........ Infolinka škody - dodání Kodiaq 1,5Tsi Style 9-11 týdnů :-) ...a já až jaro ? nechápu kde je ten eror...... Editováno: 3. Říjen 2018, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Nechcem šíriť paniku, ale podľa mojich aktuálnych info 2.0 tsi 140kw v kodiaqu tento rok asi nebude. Môj termín dodania bol ešte pred mesiacom plánovaný na koniec 11/2018. Skúste si to preveriť u svojich predajcov. Dúfam, že moja informácia je iba hlúpa výhovorka predajcu a je to len nejaký posun v poradovniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Ja cakam tiez na 2.0TSI a predajca je podozrivo ticho! Ak sa to potvrdi, tak mozno zrusim objednavku a pojdem si zobrat skladovku novu CR-V 4x4 so 190k benzin motorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedecz Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Čekám na kodiaqa sportline 2.0tdi 140kw 4x4, zatim je v Milovicich:( muze mi nekdo rici jak je na tom wltp u tohhle vozu? Pripadne nekdo blizsi info kdy je uz pusti ven? Prodejce kazdy tyden slibuje ze to bude brzy, ale uz cekam mesic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Jak jsem psal. Naše motorizace 2.0tdi 140kw 4x4 je prý plánováno na konec října - začátek listopadu. Dle mého dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeDe Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 no já spíš čekal- čekám, že nějaká zasvěcená osoba tady by nám mohla podat bližší info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 a nejlépe ke všem motorizacím :-) Každej má objednaného něco jinného. Já jsem z toho rozčarován. Na Yetiho jsme čekali 3 měsíce a ani mi to nepřipadlo a tedka jak vidím Kodiaqa na cestách, tak si říkám už aby byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Ok. Dnes mi to potvrdil ďalší predajca. Kodiaq 2.0 Tsi 140kw je v nedohľadne. Predpoklad leto - 2019. Možno. Dôvody nie sú známe. Takze čakacia doba sa posuuuuva na 12 mesiacov a viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Já nyní to nechávám cca.měsíc uzrát a pak budu prodejce bombardovat. Já mám ve smlouvě dodání do 31.5.2019,ale v říjnu máme vědět kdy se bude vyrábět atd........Dále mi bylo řečeno, co nabízí konfigurátor to je homologováno a vyrábí se, dodává. Čekací doby na benzín jsou tak dlouhé, neboť je obrovská poptávka a nebo dle mě chybí homologace .....a kecaj...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malý Adam Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Nevěřím, že toto prodejce neví... Nějaký jasný důvod to mít musí. Možná Habi001 by mohl vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Infolinka škoda říkala, že 1,5Tsi je k mání, vyrábí se a dodává normálně. Já jsme ne netu zatím neviděl jediného Kodiaqa s tímto motorem. Já vidím problém v homologaci benzínů. Je zajímavé že Karoq nemá problém, a 1,5Tsi se normálně dělá a dodává. Ještě měsíc tomu nechám, budu číst zde spekulace,info a pak zajdu za prodejcem a uvidíme. Jsem rád že to tady trošku ožilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Len pre upresnenie mojich info. Dnes som videl oficiálny email doručený predajcovi zo stredy tohto týždňa. Kodiaq 2.0 Tsi 140kw do konca mája 2019 nedostupný! Pritom predchádzajúci email z minulého týždňa poukazoval na prvé dodávky v druhej polovici 11/2018. Zdá sa, že nastal nejaký vážny problém priamo v SA. A nebudú to asi vyčerpané kvóty. Predajca nemal žiadne bližšie info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.