Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To, že mi ho vyrobili za cca 6 měsíců byla náhoda. Původně to mělo být až po novém roce. Mám práci, že jsem každý den v jiném městě a dal jsem si tu práci, že jsem objel téměř všechny. Pár dealerů mi řeklo, že mají auto v "předvýrobě" a měli by to stihnout do půlky září. Což se povedlo. Bohužel, teď musím čekat na "homologaci" která bude trvat cca 3-4 týdny :( Toto mě asi štve ještě více, než čekat, až auto vyrobí :D Prý jsou teď nové škodovky všude kolem Madé boleslavi zaparkované a čekají na homologaci

Vloženo

@klakson23 .... to je sice mozny, ale podivej jakou maji moznost doplnkove vybavy a kolik maji motoru. Jeden model, sotva dva motory, mnohdy jen jeden. Co se tyce te vybavy, tak mas 3 nejake pakety neco do + a tim to hasne ;) oproti koncernu, slabe kafe na nejakou individualizaci co vzit a co nechtit :)

Kdo chtel objednat vyhrivane celni okno, tak ma momentalne smulu. Momentalne nedostupne pro Ambition a Style.

Derivaty bez zmeny.

Vloženo

Objednal som Kodiaq L&K 2.0TSI zaciatkom 6/2018. Este pred mesiacom slubovali dodanie 39. tyzden 2018. Pred tyzdnom to posunuli na 43-45. tyzden a teraz to posunuli na 50-52.tyzden. Keby som bol tusil ako je Skoda nepripravena, volil by som Volvo, medzi ktorym som sa rozhodoval. Tam problemy s testovanim nemaju. A i u Volva je velke mnozstvo doplnkovej vybavy a motorov...

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Nějaké nové info ohledně s dodávkami benzínů ? Objednával někdo 1,5TSI ? Karoq je homologován ale Kodiaq ? ........

Infolinka škody - dodání Kodiaq 1,5Tsi Style 9-11 týdnů :-) ...a já až jaro ? nechápu kde je ten eror......

Editováno: , autor: Michal B.
Vloženo

Nechcem šíriť paniku, ale podľa mojich aktuálnych info 2.0 tsi 140kw v kodiaqu tento rok asi nebude. Môj termín dodania bol ešte pred mesiacom plánovaný na koniec 11/2018. Skúste si to preveriť u svojich predajcov. Dúfam, že moja informácia je iba hlúpa výhovorka predajcu a je to len nejaký posun v poradovniku. 

Vloženo

Ja cakam tiez na 2.0TSI a predajca je podozrivo ticho! Ak sa to potvrdi, tak mozno zrusim objednavku a pojdem si zobrat skladovku novu CR-V 4x4 so 190k benzin motorom. 

Vloženo

Čekám na kodiaqa sportline 2.0tdi 140kw 4x4, zatim je v Milovicich:( muze mi nekdo rici jak je na tom wltp u tohhle vozu? Pripadne nekdo blizsi info kdy je uz pusti ven? Prodejce kazdy tyden slibuje ze to bude brzy, ale uz cekam mesic..

Vloženo

a nejlépe ke všem motorizacím :-) Každej má objednaného něco jinného. Já jsem z toho rozčarován. Na Yetiho jsme čekali 3 měsíce a ani mi to nepřipadlo a tedka jak vidím Kodiaqa na cestách, tak si říkám už aby byl. 

Vloženo

Ok. Dnes mi to potvrdil ďalší predajca. Kodiaq 2.0 Tsi 140kw je v nedohľadne. Predpoklad leto - 2019. Možno. Dôvody nie sú známe. Takze čakacia doba sa posuuuuva na 12 mesiacov a viac. 

Vloženo

Já nyní to nechávám cca.měsíc uzrát a pak budu prodejce bombardovat. Já mám ve smlouvě dodání do 31.5.2019,ale v říjnu máme vědět kdy se bude vyrábět atd........Dále mi bylo řečeno, co nabízí konfigurátor to je homologováno a vyrábí se, dodává. Čekací doby na benzín jsou tak dlouhé, neboť je obrovská poptávka a nebo dle mě chybí homologace .....a kecaj......

Vloženo

Infolinka škoda říkala, že 1,5Tsi je k mání, vyrábí se a dodává normálně. Já jsme ne netu zatím neviděl jediného Kodiaqa s tímto motorem. Já vidím problém v homologaci benzínů. Je zajímavé že Karoq nemá problém, a 1,5Tsi se normálně dělá a dodává. Ještě měsíc tomu nechám, budu číst zde spekulace,info a pak zajdu za prodejcem a uvidíme. Jsem rád že to tady trošku ožilo :-) 

Vloženo

Len pre upresnenie mojich info. Dnes som videl oficiálny email doručený predajcovi zo stredy tohto týždňa. Kodiaq 2.0 Tsi 140kw do konca mája 2019 nedostupný! Pritom predchádzajúci email z minulého týždňa poukazoval na prvé dodávky v druhej polovici 11/2018. Zdá sa, že nastal nejaký vážny problém priamo v SA. A nebudú to asi vyčerpané kvóty. Predajca nemal žiadne bližšie info. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...