Jura22 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ahoj všichni, včera jsem jel z Kunratic po Jižní Spojce domů. Motor byl již zahřátý a já chtěl předjet kamión. Podřadil jsem z pětky na čtyřku, pustil spojku, přidal plyn a ozvala se rána. Jako bych vzal igelitový pytlík naplněný vzduchem a práskl ho. Auto se nevytočí na víc jak 2500 - 3000 ot./min., a v těchto otáčkách zní hrozně surově. Před cca 2tis. kilometry jsem měnil turbo, rozvody, vodní pumpu, filtry a provozní kapaliny. V garáží při pohledu zhora jsem nenašel nic neobvyklého. Nikde nic neteče, nikde nic nesmrdí. Nemáte s tímto nějaké zkušenosti? Jedná se o motor 1.9TDI, 96kW Fabia. Děkuji moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Možna len hadica kuleru strelila ked bolo turbo menene.. Mechanik nech na to pozre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Vyskočila ti hadice, nejspíš jí mechanici špatně docvakli, nebo je vyběhané lůžko. Také mohla prasknout. Hlavně s tím takto nejezdi, ať nedáváš další turbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura22 Vloženo 23. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Moc děkuju! Ani Vám snad nemusím vyprávět, jak by se řezník krve nedořezal, kdyby řezal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Název tématu "Rána a nic! (výkon)" je skutečně skvělý a to zelené písmo taktéž - pro příště čti a dodržuj pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.