SPIRRRIT Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Při podřazovani z 3 na 2 mi převodovce zacina cvakat a dela takovy sptny pazvuk ..auto se začina lehce třeast..vypada to na spojku a setrvak..chci se zeptat jake s tim mate zkušenosti a kolik by to mohlo stat vyměnit.jak v origo servisu tak v obyc. servisu..dekuji za odpovedi.. Editováno: 26. Únor 2017, autor: SPIRRRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPIRRRIT Vloženo 27. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Diky za odpovědi vidim že to je absolutně k ničemu tady psat..reakce žadna ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Treba im vytrieť svedomie, pretože určite nikto nechodí do zamestnania, nemá rodinu, (vieš čo to je ? ), len celý deň na nete dávajú bacha na nové príspevky, ak sa pán nedočkavý náhodou na niečo popýta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Já vím co s tím je... ... je to rozbitý. Teď vážně, křišťálovou kouli bohužel nemám. A pochybuji, že je vůbec někdo schopný říct kolik to bude stát v jakým servisu. Dej to do servisu na pořádnou diagnostiku problému, než se tady začneš zlobit na forum. Mimochodem na reakce typu, že ironicky děkuješ atd... jsme tady tak trochu alergičtí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Přesně.Co si jako myslíš?Že ti tady jako tady od počítače řekneme co s tím se a kolik to bude stát. nezlob se,mám servis,vím co to obnáší a takové jako ty bych..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furious Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Vyřešil jsi nějak tento problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.