Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ako ste na tom s koróziou výfuku, posledného dielu ?

Ja to idem reklamovať a dosť to ľudí už riešilo, riešenia sú dve buď to ošetria špeciálnou farbou priamo zo Škodovky alebo výmena. Stretol sa s tým niekto ??

Vloženo

Prečo k ničemu na iných autách sa mi po rokoch žiadna hrdza neobjavila a na Fabii III po 1/2 roku ? To si myslíš že je to OK, keď aj Škodovka to rieši a už takto ošetrili viac výfukov, sú si toho vedomí.

Vloženo

To bych chtel  videt, jak se ti na jinych autech ani po letech neobjevila koroze vyfuku. Nebavim se o titanovym Akrapovici v cene pulky ojety Fabie.

Povrchova koroze je naprosto normalni.

Vloženo

Mal som viac áut podotýkam, na octavke II r.v. 2007 a bez korozie, viem zhodnotiť že 1/2 ročné auto, a povrchová korozia je podstatne horšia ako na 10 ročnom, ak sa to to zdá zcela normální tak OK, ale ako píšem aj Škodovka to uznáva a bolo viac áut riešených bol som už u predajcu, a dostali priamo barvu zo Škodovky tak niekde je problém.

Vloženo

tak sem dej fotku, ať víme o čem se bavíme.

To přetírání výfuku je opravdu k ničemu, je to jen kosmetická záležitost, která má zřejmě uklidnit podobně vyplašené majitele. Jak jsem psal, běžná povrchová rez nevadí, výfuky hnijí zevnitř, a ten hrnec je navíc dvouplášťový, takže na potenciálně kritické místo se žádnou barvou nedostaneš - je to stejné, jako kdyby jsi žaludeční vředy léčil mastičkou namazanou na svetr.

Vloženo

Ta koroze výfuku je dost masivní. Vypadá to, že tady Škoda šetřila na nerezu :) 

Jinak ten nátěr může pomoci, ale určitě ne už na takhle zkorodovaný materiál. V práci jsme kdysi na sváry používali stříbrný nátěr a nerezlo to. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...