Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já ho zatím nemám, ale v Německu a Holandsku ho již na Citi mají :-)

A přínos?? Spíš estetický jinak asi žádný. Možná, že se bude motor lépe ohřívat a lépe držet teplotu, ale...

Vloženo (editace)

Přínos tam je. Motor je nyní slyšet víc tlumeně jako by byl dál od řidiče. Určitě doporučuju!

Kryt se jen nacvaká, dá se jednoduše sundat a pod ním mýt. Fór je, že ačkoliv u škodovky není k sehnání tak je Made in CZ... :wallbash:

3.jpg2.jpg1.jpg

Editováno: , autor: Decibel ES
Vloženo

Jo na Proseku jsem byl jednou kvůli tomu abych si vyzkoušel jak auto jede na 16´ a nic tam nikdo neví... Hlavně v Praze je všechno dražší-za podběhy jsem dával u Klokočky 3500 ,-například.

Je ten přínos tak velkej, aby se to vyplatilo? :D 

Vloženo (editace)

Mě vyšel na krásných 730 u VW. Ani jsem neměl slevu. Ne za ty prachy se asi nevyplatí.:D

Ten rozdíl je víceméně jako mezi 14" a 15" takže malej. Opravdu to líp sedí. Ovšem třeba na nás to bylo už moc drncavý do města...

Editováno: , autor: Decibel ES
Vloženo

Tak koupit ten kryt nebo ne? Utlumi to neco?  Diky za info ...

JInak ten HUD... na vsech vrstvenych sklech to hazi dvojity obraz, kvuli tomu se tam musi lepit ta folie, ktera je ale naprd ... 

• o 3 týdny později...
Vloženo

mě řekli v autosalonu když jsem si šel prohlédnout moji novou F3 že si to na triko nevezmou aby mě ho objednali..že to tam není proto že by se mohlo něco přihodit ..prej to tam přestali montovat k vůli bezpečnosti..tož nevím jestli si to objednám jinde

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...