Decibel ES Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 VW UP! TSI má standardně z výroby už kryt kapoty, viz foto. Neví někdo pod jakým číslem se dá objednat u VW popř. Škody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Stojí 844 kc vc dph a číslo je 1S0863831A objednat lze u Vw 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 15. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Super, díky moc za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 (editace) Zeptám se, máte již někdo vyzkoušeno, že sedí i na Cígo? Díky Editováno: 18. Březen 2017, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 18. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 V týdnu mi dorazí, dám vedet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Ano sedí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 (editace) Sedet to urcite sedi, spis by me zajimalo, jestli to ma nejaky pozorovatelny efekt (uvnitr auta)? Editováno: 19. Březen 2017, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Tlumí to kapotu, takže efekt je hlavně venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 A s upevnenim neni problem?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 19. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Ty už ho máš piškote? Foto by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Já ho zatím nemám, ale v Německu a Holandsku ho již na Citi mají :-) A přínos?? Spíš estetický jinak asi žádný. Možná, že se bude motor lépe ohřívat a lépe držet teplotu, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 (editace) Přínos tam je. Motor je nyní slyšet víc tlumeně jako by byl dál od řidiče. Určitě doporučuju! Kryt se jen nacvaká, dá se jednoduše sundat a pod ním mýt. Fór je, že ačkoliv u škodovky není k sehnání tak je Made in CZ... Editováno: 22. Březen 2017, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Tak na Auto Jarov ho prodavaji na zaklade objednavky za 779,-Kc a kdyz jsem se ptal na Porsche Prosek, tak ani tento dil nenasly. Kdyz jsem upresnil pozadavek, tak cena 844,-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Jo na Proseku jsem byl jednou kvůli tomu abych si vyzkoušel jak auto jede na 16´ a nic tam nikdo neví... Hlavně v Praze je všechno dražší-za podběhy jsem dával u Klokočky 3500 ,-například. Je ten přínos tak velkej, aby se to vyplatilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) Mě vyšel na krásných 730 u VW. Ani jsem neměl slevu. Ne za ty prachy se asi nevyplatí. Ten rozdíl je víceméně jako mezi 14" a 15" takže malej. Opravdu to líp sedí. Ovšem třeba na nás to bylo už moc drncavý do města... Editováno: 23. Březen 2017, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Tlumící kryt motoru a síťka pod zadní plato. A ještě jedna vychytávka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Tak koupit ten kryt nebo ne? Utlumi to neco? Diky za info ... JInak ten HUD... na vsech vrstvenych sklech to hazi dvojity obraz, kvuli tomu se tam musi lepit ta folie, ktera je ale naprd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Obraz dvojitý nemám, na fólii jsou údaje výraznější. Hluk motoru je utlumenější při rychlostech 80km a více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Po nastartovani a po par km mi to neprijde tak razantni utlumeni zvuku, ale kdyz se zahreje a jede svizneji, tak citim, ze je motor tissi,... hlavne v otackach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Diky, za info, poresime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Jak se montuje ta síťka pod plato? A kolik stojí? Moc se mi líbí! Že bych taky pořešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Citovat 7x otvor 7mm, podle přiložené šablony, přišroubovat a za 30min. hotovo. Cena přímo šílená 630,-- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 z jakýho je to matroše? takovej ten lisovanej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Jasná páka je to Filc jako se dával do Felicii apod ... jinak mám namontováno a motor jak se říká drží hubu :-D když to točíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 mě řekli v autosalonu když jsem si šel prohlédnout moji novou F3 že si to na triko nevezmou aby mě ho objednali..že to tam není proto že by se mohlo něco přihodit ..prej to tam přestali montovat k vůli bezpečnosti..tož nevím jestli si to objednám jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.