CitiGo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Co to je za ... ??? tak si to objednej jako nahradní díl jinde :-) takovýhle chytrolíny miluju :-D mám to tam a svete div se nic se nestalo a nestane :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Jezis co to je za blbost? To fakt nedokazi vymyslet lepsi vymluvu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Pánové, kteří jste si tlumení pořídili - mám na vás otázku. Jak jste naložili s upevňovacími druky na obou krajích tlumicího dílu (těmi nejspodnějšími-jeden vlevo a druhý vpravo) - dokola je jich celkem 7, ale na Citigu je na rozdíl od Upíka po obvodu kapoty jen 5 otvorů, kam se zacvakávají. Nechali jste ty dva druky nezacvaknuté nebo jste tam něco vymýšleli (pilovali, vrtali), aby se daly zacvaknout? Zdá se mi, že když to nechám být jen tak, za čas se nezacvaknuté druky vyklepou a ztratím je. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 mě teda nepřijde, že by ten zvuk byl až tak nesnesitelný, abych si kvůli tomu kupoval tlumící dekl za 844,-Kč... chlapi neblbněte, vždyť za to je 30 piv! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Mne to tam pasuje bez problemu:-) Citigo r.v. 2013,... a pivo si rad odpustim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Teď jsem to byl přepočítat a upevňovacích "druků" tam mám SEDM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Ano, těch upevňovacích druků je na tom tlumicím kusu sedm, v kapotě je ale jen pět klasických výřezů, do kterých se zaklapávají - zbylé dva (počítáno po obvodu ve směru hodinových ručiček první a sedmý) není u Cíga klasický otvor, ale jakýsi výsek. A v tom byl právě ten problém - píšu byl, protože při prvním pokusu o nasazení tlumení jsem to dělal potmě a s baterkou, takže jsem to celé nasadil nějak křivě a vespodu - právě v těch inkriminovaných otvorech mi to vůbec nepasovalo a nešlo to zaklapnout. Dneska mi to nedalo a zkusil jsem to celé na denním světle v opačném pořadí a už si to sedlo a drží to perfektně. Nicméně drobný rozdíl mezi spodkem kapoty UPa a Cíga tam je...Nakonec to ale nemá vliv na funkci . Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 (editace) Tak uz jsem taky stastny majitel krytu kapoty proti hluku :-) 783Kč s DPH Editováno: 20. Červenec 2018, autor: chobott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 A nakonec jake je tedy nejlepsi tesneni pod tu kapotu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.