mist85 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Zdravím, chtěl bych si koupit nějakou ojetou fabii II a narazil jsem na tuto koupi. Fabia II combi 1.4i 16V 63kWh najeto 180000 z německa za 100000kč,mám fotku motoru a trochu mě znervózňuje ten rez u šroubu. Ty horní dva drží nějaký plechový kryt (Odvod tepla?)a na ty dva kousek nad ním jsem se chtěl právě zeptat? Jdou případně nějak jednoduše vyměnit,nebo se musí rozdělat půl auta? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Tak to je to poslední co by tě mělo trápit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mist85 Vloženo 17. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 A mělo by mě něco trápit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Třeba stav rozvodů, výpis diagnostiky, koroze, bouračka..........prostě technický stav. Ne trápit, ale zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mist85 Vloženo 17. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Zdarec, rozvody jsou měněny podle servisní knihy ve 140000,diagnostika bude horší,ale snad tam něco na ni mají, zítra se na ni jedu podívat tak zjistím víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Jen upozorňuji, že téma má jednoznačný název a zadání, tak aby se tady neprobíralo kde co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mist85 Vloženo 17. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Zdravím, omluvám se,jenom jsem se zajímal o otázku která padla a trochu rozvedla. Původně jsem se ptal na ty zrezlé šrouby,co přidržují a jak je složitá výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.