RadaR08 Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Zdravim panove, pro ty co se pohybuji ve vybavach O1 tak by me zajimalo v cem se vlastne lisi ta TOUR od obyc FL? Jde mi o to ze nevim zda mam tour nebo ne... Ja si v etce mohu podle vin samozrejme vybrat octavia classic a octavia tour tohle tam proste nabizi moje VIN ale netusim jak poznat co spravne vybrat. Mam 1.9TDi 66kW ALH MR:(ne registrace ale vyroba) 13.7.2004 liftback. Mám predni okna v el. zadní na kliku, climatronic, otevirani nadrze nad radiem, vypinatelny air v kastliku, dale bagy v sedackach, vyhrivane zrdcadka, na 5dverich sterac a klice klasicke vajicko s DO. Ale nevim zda opravdu tour mam nebo ne... Nedokazal by nekdo poradit jak to na 100% urcit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 20. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 tak se muze zamknout uz jsem zjistil o jake vozitko se jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Tak fajn, a o jaký vozítko se teda jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 6. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) je to jeste classic a ne tour nema plaketu na 5 dverich, nema kulata zrcatka co tour a ma i klasicky volant Editováno: 6. Duben 2017, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 6. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 a podle vseho tourky nemeli otevirani nadrze z auta ale klasicky rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) Ale to otváranie nádrže majú. Editováno: 6. Duben 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 7. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 (editace) tak ted jsem z toho magor. Na octavia foru mi rikaji ze otevirani nadrze z kabiny u tour neni... fakt pecka neni mozne ze by byla nejaka mezi-verze? Editováno: 7. Duben 2017, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Možné to je. Určite záleží aj na tom, do ktorého štátu bolo auti určené na vývoz. Ďalej na príplatkovej výbave. Iste by sa dalo pozabávať na PR kódoch a krajinu schvaľovania k spôsobilosti. Ja mám z Belgicka a otváranie z miesta vodiča mám. Ako videť aj v návode na obsluhu táto možnosť existuje. Možno pre Bulharsko ( to len tak mimo súťaž ako príklad) to tam nebude. Neviem kde je v tomto systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 12. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 no podle etky bylo auto puvodne pro francii... ale jak rikam mam klasicky volant neni s tim "usmevem" co maji O2 a nemam ty vajickove zrcatka ale stahl jsem si na mobil aplikaci "my skoda" zadal jsem tam vin a vyjelo mi octavia tour... takze absolutne nevim vlastne co mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Jak to že nevíš? Pokud je to podle VIN tour tak je to tour, nekoukej co má nebo nemá oproti jiný. Jak už je tu psáno, záleží co si kupující doobjedná a i na tý zemi pro kterou je vyrobená, nic víc, nic míň Jako příklad například má O II Classic vyrobená pro Německo měla něco navíc co Classic vyrobený pro ČR nikdy neměl a nešlo to doobjednat , tedy podle člověka znalého věci Neřeš to, hlavně ať slouží 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 (editace) sice pozdě, ale. Mám od nova Tour 05/2009. Má plaketu tour, černý interier kromě stropnice, tlačítko na nádrž, zrcátka jsou klasika a volant taky, PP byl už bez příplatku. Před koncem výroby v r. 2010 bylo obchodní označení Tour Trumf a ten už přišel o tlačítko nádrže, dostal zrcátka z Fábie a volant s úsměvem, ale neměl chromový prvek. Editováno: 13. Březen 2019, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Je to zajímavé, protože moje Octavka je 08/2009 (takže není o moc mladší než ta tvoje) a již měla nový volant a zrcadla. Ale pamatuji si, co mi prodejce řekl, že ke změnám došlo v létě roku 2009. Dodám, že moje Octavka ještě není Trumf. Jak napsal @ben06 , Trumf se objevil až v roce 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Skodzinek> Máš přece exportní provedení, to tuzemské se zpravidla lišilo a Trumf byla poslední akce na podporu O1. Ale v zásadě je to jedno, hlavně že ti dobře slouží. Jinak já se snad konečně dočkám opravy O1, servis se snažil vyhnout sejmutí hlavy, ale nakonec šla dole a je i s těsněním OK, problém byl prý ve ventilech, víc zatím nevím a dám vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Verze pro export... Teď už rozumím. Toto auto je skvělé bez ohledu na verzi. Držím palce pro opravu. Trvá to dlouho, ale konečný výsledek je důležitý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Pokud to někomu pomůže - prospekt (ceník) OI Tour z roku 2004 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.