Přejít na obsah

Start motoru a jeho cukání po startu

vejbuch

Doporučené příspěvky

Zdravím,

minulý týden když bylo 17°C tak jsem sedl do auta, klasicky nastartoval, ale otáčky skočili hned na 2tis. a spotřeba aktuální byla kolem 3 litrů. Motor šel pomalu s otáčkami dolu, ale s cukáním. Když jsem prošlápl plyn tak se motor cukal. Zkoušel jsem o víkendu nasimulovat stejnou situaci abych to nahrál, ale zatím bez výsledku. Stalo se to někomu?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pocukává na volnoběh? To mě taky sere, připomíná mě to 1.6mpi ve feldě!!! Tam teda býval pokles třeba 100-200 otáček. Teď u tsi si ani nevšimnu na otáčkoměru žeby to nějak pokleslo na vteřinu ale cítím to do zadku jak motor cuká. Ale to co popisuje vejbuch to teda neznám naštěstí.

No a studený nebo starty v 30 a výš stupních s 1.4i taky lahoda. Vlastně každej motor ve škodovce zatím s nějakýma takovýma neduhama. 

Odkaz ke komentáři

No mě se to taky nezdá, jako nechápu to, ale počkám zda se to stane ještě jednou a jedu do servisu, nevím proč motor v 17 stupních vytáčí motor na 2k,ale musím si to natočit nebo tam budu jak je dobře známo za vola, že to nejde nasimulovat to jim to už omlátím o hlavu :) Snad to nedopadne jak se škrtící klapkou a zase mě to někde nenechá :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...