Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Bude si někdo dávat zástěrky? :-)

Samozřejmě, že je užitečné zástěrky si nechat namontovat. Při troše odvahy a šikovnosti to člověk zvládne i svépomocí.

• Autor

Má někdo více fotek Kodiaqa se zástěrkama? Většině se to moc vzhledově nelíbí .-)

• 1 měsíc později...

zasterky namontovany predni i zadni rovnou u prodejce, ani si jich nevsimnes, stejne to ma tmave podběhy a zasterky tam zaniknou

zasterky - kopie.jpg

jo uplně zmizely.....

Také budu mít oboje zástěrky rovnou při nákupu.

• 7 let později...

A nemá někdo namontované malé rozšíření lemů??  Dal jsem pod přední i zadní kola podložky, aby nebyly tak zalezlý. Teď už se klasickým zástěrkám nevyhnu, ale zajímá mne, jestli má někdo ty malé namontované a zda to vůbec funguje.

prednilapac.jpg

zadnílapač.jpg

Ty malé nástavky nejsou od toho aby chytaly špínu, mělo by to tam být jen kvůli homologaci... jinak mi přijde trochu kontraproduktivní řešit podložky pod kola aby to lépe vypadalo, a pak tam dávat klasické zástěrky.

• 2 týdny později...

Myslel jsem si to, že to bude jako na Passatu B6, tam byly podobný křidélka jen kvůli homologaci kol. Co se týče těch zástěrek, tak na toho Kodiaqa to zas nejsou takový velký záclony. Kontraproduktivní bych asi neřekl, někomu se ty zástěrky líbí a někomu ne. Já už jsme si nějak na ně zvykl a nepřijde mi to jako velký rušivý element oproti těm zalezlejm kolům. Zase na druhou stranu jsou zástěrky dost praktické, jak na serii, tak i s podložkama. Ať je to špína na prahách, blatníkách, nárazníkách, ale co mi vadí, jak se to rozstřikuje za auto. S těma zástěrkama je to dost eliminováno. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.