Přejít na obsah

Zástěrky

jindrous

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 7 let později...

A nemá někdo namontované malé rozšíření lemů??  Dal jsem pod přední i zadní kola podložky, aby nebyly tak zalezlý. Teď už se klasickým zástěrkám nevyhnu, ale zajímá mne, jestli má někdo ty malé namontované a zda to vůbec funguje.

prednilapac.jpg

zadnílapač.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Myslel jsem si to, že to bude jako na Passatu B6, tam byly podobný křidélka jen kvůli homologaci kol. Co se týče těch zástěrek, tak na toho Kodiaqa to zas nejsou takový velký záclony. Kontraproduktivní bych asi neřekl, někomu se ty zástěrky líbí a někomu ne. Já už jsme si nějak na ně zvykl a nepřijde mi to jako velký rušivý element oproti těm zalezlejm kolům. Zase na druhou stranu jsou zástěrky dost praktické, jak na serii, tak i s podložkama. Ať je to špína na prahách, blatníkách, nárazníkách, ale co mi vadí, jak se to rozstřikuje za auto. S těma zástěrkama je to dost eliminováno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...