CentriFUGA Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Ahoj, tak můj Superb se rozhodl mě asi trochu pozlobit...:-( Kromě toho, že mi odešla lambda sonda, kterou nechám vyměnit s e mi stalo toto: Auto na volnoběh z motoru cvrliká (nejsou to hydrostely), jde to někde od řemenů, zřejmě od alternátoru. Po lehčím přidání plynu to zmizí, dělá to jen na volnoběh. Akorát jsem si všimnul, že když vypnu klimu, tak to začne chrastit víc a když ji zapnu, tak to na chvíli i zmizí...Tipoval bych volnoběžku alternátoru? Která při zatížení nedělá hluk ale na volnoběh ano? Někdo už se a tím setkal ? Nebo nějaká napínací kladka ? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Sice ne na supovi ale řešil sem to stejný na O II. Vyzkoušel sem volnoběžku a ta byla OK, cvrdlikalo ložisko napínací kladky řemenu k altíku. Vyměnil sem kladku a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 25. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Diky, to by mohlo být ono klidně také. Jen sonduji, půjdu někdy v červnu na olej, chci při tom nechat udělat tu lambdu a ještě opravit buď toto ložisko (kladku) nebo volnoběžku, podle toho co bude špatné, ale spíš sonduji, abych měl představu kolik se tam vysypu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Mám asi něco podobného. Z mého motoru CFFB jdou zajímavé zvuky,ale nemůžeme přijít na to co to může být. Projevuje se to hned po nastartování,jak se motor zahřeje,nebo po krátké jízdě,tak tento zvuk zmizí.Poslechněte si a poraďte prosím. Vrzání motoru.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 4. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 U mě to nakonec byla napínací kladka (ložisko) od řemene alternátoru. Výměna kladky, řemen a rovnou i klimakompresor, kterej se odporoučel, od té doby je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 před 13 minutami, CentriFUGA napsal: U mě to nakonec byla napínací kladka (ložisko) od řemene alternátoru. Výměna kladky, řemen a rovnou i klimakompresor, kterej se odporoučel, od té doby je klid. A byl to podobný zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 4. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Trochu jiný, ale pokaždé to bude vydávat trochu jiný zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.