JanT Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Zámky fungují i na 50 m, ale okna jen na 5 m... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Mně to na jedničkové Fábii fungovalo stejně. Ovládání oken jenom těsně u auta a ne na každý pokus to fungovalo, zámky na desítky metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Kódování funkcí nabízeji naši partneri https://forum.skodahome.cz/forum/476-nabídka-služeb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rrobertt Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) Zdarec pánové a dámy, Uvažuji o komfortním otevírání oken pomocí DO, jde mi o to jestli někdo přepinovával svorkovnice z motorků LIN na motorky CAN ? Díky Tak jsem to dal dohromady a vše maká jak má. Ještě zbývá přepsat adresy na stahování přes DO. :-) Editováno: 27. Červen 2020, autor: rrobertt Aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McSvobodnik Vloženo 23. Květen 2023 Sdílet Vloženo 23. Květen 2023 Zdravím pánové, vím že je to již delší doba od toho, kdy se to tu řešilo ale zkusím to, je tu stále někdo kdo by měl potřebné věci pro kódování dálkového ovládání okýnek? Přijedu kamkoliv a na ceně se jistě domluvíme :D. Snad tu ještě někdo takový bude. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 Udělám Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.