vlad1130 Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Tak jsem přezouval na litní a chci se s vámi podělit o svoje rozčarování , jak jsou orezlá kola po druhé zimě .Vlastně jen po jedné , protože ta 2015-2016 skoro nebyla. Obrovské zklamání a naštvání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Na malou chvilku jsem o nich uvažoval, nakonec jsem vzal plecháče. Díky za ukázku, poslal bych prodejci min. fotky ať se vyjádří nebo rovnou celé, pokud je to do 2 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Co jsi čekal? Jedná se o plechové disky jako každé jiné, jen mají tvar litých kol. Proto jsem raději investoval po 1500,- Kč/ks za liťák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Ja treba mam normalni plechace a po druhy a pulty zime nejsou rezavy vubec. Samozrejme ze nejsou odteny o obrubnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.