Pawouk Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Článek o rozšíření rozchodu OIII předfacelift pomocí podvozkových dílů z faceliftu. Jen upozorňuji, že rozšiřovací podložky se řeší jinde. Rozšíření rozchodu OIII předfacelift.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Čeká mě výměna zadních kotoučů, tak přemýšlím si to rovnou rozšířit za facelift. Podle článku vím co mě čeká, ale nevím jaké číslo dílu potřebuji? (Čep náboje, brzdové kotouče, abs) Díky mám 1.4/103kw březen/2014 Editováno: 4. Únor 2018, autor: Yaris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Hmmm...zaujimava uprava,toto si tu odsledujem. Editováno: 4. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 V první příspěvku je odkaz na téma, kde se řeší podložky, takže tady to nechci vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Chudák, kdo si tak upravené auto koupí, protože to nebude na první pohled vidět(jak tvrdí sám autor, je to pro STK nezjistitelné) a následně po nehodě, bude mít na jedné straně face a na druhé straně užší a všichni se budou jen divit, že to auto nesedí na silnici. Pamatuji se, že něco takové se dělalo u 105, 120.... Editováno: 4. Únor 2018, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Neměl by někdo čísla dílů pro 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.