B4stard0s Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 (editace) Zdravím, doufám že to tu neni, ale nic podobnýho sem nenašel. Po výměně tlumičů s uložením se mi na RS zvýšil předek asi o 2-3 cm. To by mi nevadilo, ale proti zadku je to vidět. Tlumiče jsou originál a uložení sachs. Uložení bylo viditelně větší, ale jiný uložení jsem nikde nenašel. Na netu jsem našel tuhle fotku (nové vs. staré) u mě to bylo podobný. A přijde my divný že by byl jinej tlumič když to je original. A delka pístu výšku nijak nezmění.. Ještě mě napadlo že by "vysel" v těhlici, ale to je blbost, na obou stranách se to zvedlo stejně. Takže si myslím že to je uložením. Myslite ze by se to srovnalo kdybych vyměnil uložení i vzadu? Nebo to vzadu je uplně jinak řešený, nikdy sem to neměl v ruce tak nevim jak v tom sedí tlumič Zadní tlumiče se mi měnit nechcou.. Nemam ted peníze Díky za rady. Editováno: 28. Březen 2017, autor: B4stard0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 9. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 tak po čase už si to trochu sedlo a neni to tolik vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 (editace) Jen pár drobností. Na téch fotkách máš uložení: https://tatechnix.cz/33141-horni-ulozeni-tlumice-pr-napravy-vw-golf-4-kabriolet-1e7.html A druhé: https://tatechnix.cz/33077-horni-ulozeni-tlumice-p-napravy-skoda-octavia-1-1u.html Víceméně jsou zaměnitelná, ale jinak vysoká.. To je jako tam šoupnout uložení z Pola, Lupa. Jde tam a je to o cca 2cm nižší. Když měníš horní uložení tak to vždycky trošku vyleze. Když měníš tlumič tak teoreticky pokud jsi tam neměl plyn ani olej tak taky. 2 cm jsou ale dost.. Buď jsi to měl total KO a nebo ti tam prostě někdo dal za účelem jakýhosi snížení jiný gumy. Dělá se to a je to způsob jak u O1 sundat na předku 2 cm a přitom nešáhnout do komfortu a funkce. Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.