Publikováno Duben 1, 20178 r Zdarec, už delší dobu (po výměně čelního skla - nevím, jestli to může mít souvislost) pozoruji, že mi dýl trvá, než se zafixuje lane assist. Zatím se ale vždycky rozjel a jel v klidu. Dneska mi ale přestal jet úplně - hodil chybu a ani po restartu auta už nenaskočil. S tím přestalo fungovat i čtení značek. Nějaký tip na reset? Nebo rovnou servis? Díky za rady! M. Upraveno Duben 1, 20178 r od Neonik
Duben 1, 20178 r Autor Aha, no, to jsem tak nějak čekal. Já debil jsem to dal jinam než do Škodovky no :-(... Kamera podle mě funguje, protože v klidu fungovala a až dneska při ostrým slunku nahlásila chybu. Je někde nějakej ten postup výměny skla, kde by bylo řečený, že je potřeba udělat tu kalibraci, kterým bych se mohl ohánět? Díky! M.
Duben 1, 20178 r je to obsahem dílenské příručky k vozidlu, výrobce jasně stanovuje, že po výměně čelního skla je potřeba udělat kalibraci kamery. to samé se týká adaptivního tempomatu například po demontáži výztuhy.....
Duben 21, 20178 r Jak píšou předřečníci, je potřeba nakalibrovat kameru po výměně skla. Já to taky řešil jinak než přes servis ŠA (protože v té době se přezouvalo ze zimních na letní a servis prostě neměl čas) a pak jsem ještě musel do ŠA na kalibraci kamery.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.