zabenskyt Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně pojízdného tlačítka na zapínání světla na čtení.Včera mi vypadlo. Prvně bych se chtěl omluvit, pokud je téma ve špatném vlákně, či už bylo řešeno, protože jsem to z jiného vlákna moc nepochopil co stím mám dělat. Chci se tedy zeptat, mám si koupit celé nové světlo nebo to nějak rozebrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Já hlasuju pro nové světlo. Jelikož jsi doposud nenašel odvahu se do toho podívat a zjistit, proč to vlastně upadlo, tak to stejně asi nebudeš umět opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Já měl volné - vypadlé to hlavní ovládací "tlačítko" nebo spíš šoupátko a byla to jen vypadnutá pružinka, kterou stačilo nasadit, takže za mne rozebrat a podívat se a při nejhorším si pak pro to nové dojdeš, když s tím nic nesvedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabenskyt Vloženo 6. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Tak nakonec jsem se odhodlal to vyndat, největší práci mi dalo nasadit ten plíšek a pružinku na své místo, konektor od napájení šel taky celkem těžce sundat, ale nakonec jsem to zvládl. Již funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.