xFilda Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Ahoj bando, nějako mě ta moje potvora začíná zlobit. Občas mi zlobí centrál, sem tam se auto za jízdy zamkne. Ale co mě teďka trápí více je to, že mi přestal stírat pravý přední stěrač, levý jde. Když se pokusím s ním hnout tak jde volně - je nějak propojený s levým, že by tam vypadl jen nějaký kloub či tak? Za rady díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali_HTP Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 http://files.inzercia.sk/imgs/inzer/201408/063d61b181e800590605a6f7979f2857_290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali_HTP Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Pantograf steracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimaster2 Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Zdravím, mám problém přestal mi fungovat přední stěrač u řidiče, druhý stírá, ale vypadá to jako kdyby prasklo něco pod tím předním plastem . Má s tím někdo zkušenosti s opravou ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimaster2 Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 boužel, odkaz nefunguje ? je tedy nějaký navod jak to vymenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 (editace) Jdi do tématu dílenská příručka, stáhni si příručky "Karoserie - Montážní práce" a "Elektrická zařízení" pro tvé auto (nepíšeš, jestli jde o F2 nebo R). V Karoserie - Montážní práce nalistuj skupinu "66 - Vnější vybavení", kapitolu "3 Kryt oddělovacího prostoru". V Elektrická zařízení nalistuj skupinu "92 – Stěrače a ostřikovače", kapitolu "2 Stírací zařízení čelního skla". Máš tam postupy demontáže/montáže i s obrázky. Až to budeš mít odkryté, sám uvidíš, v čem je problém a co bude potřeba opravit. Nejspíš je jenom vypadlé táhlo na straně řidiče... Editováno: 10. Duben 2017, autor: JayBee1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gimaster2 Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 už jsem to našel, pár plastů dolu i včetně táhel stěračů, pak pár šroubků, a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.