Blackrace Vloženo 8. Duben 2017 Vloženo 8. Duben 2017 Ahoj potreboval bych poradit kopil jsem si Octavia III 2014 a mam tam bolero , nasel jsem v aute SD kartu na navigaci a nevim jak ji spustit?? zdyz vybiram media a dam SD KARD tak mi to pise zadny multimedialni obsah . ???? Jde s tim neco delta??? diky budu rad za kazdou radu Citovat
Lasse Vloženo 8. Duben 2017 Vloženo 8. Duben 2017 Ahoj, Bolero neumí navigaci.SD karta asi patří k něčemu jinému. Na Boleru se dá pustit navigace připojením telefonu přes SmartLink (viz. téma SmartLink) nebo adaptérem od Zenecu. http://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/ Citovat
Blackrace Vloženo 9. Duben 2017 Autor Vloženo 9. Duben 2017 Ahoj no mi se to moc nezdá vrtá mi to v hlavě je tam složka na té se kartě cryptnav mi ten název něco říká ale nevím co Citovat
Lasse Vloženo 10. Duben 2017 Vloženo 10. Duben 2017 Navigaci umí Amundsen a Columbus.Bolero opravdu ne.Kdyby to umělo,bylo by tam tlačítko Nav. Citovat
brrrrm Vloženo 10. Duben 2017 Vloženo 10. Duben 2017 jj.. SD karta asi bola predtým používaná v aute s navigáciou, ak tam máš takú zložku... Citovat
luban Vloženo 11. Duben 2017 Vloženo 11. Duben 2017 (editace) Leda, že by na té SD kartě byly naskenované obrázky z autoatlasu a k tomu jako zvukové soubory hlas nějaké navigace, tak potom by aj to Bolero mohlo navigovat Editováno: 11. Duben 2017, autor: luban 2 Citovat
Roris73 Vloženo 28. Červen 2021 Vloženo 28. Červen 2021 Ahoj mam podobny problem s Bolerem v Karoqu 2021 a tam tlacitko navigace je. Tak by to tam mohlo jit ne? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.