power3 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Ahoj, mám dodaz . Pár dní vlastním nového Rapida - rádio Bolero + škoda surround a přijde mi že toto lepší rádio hraje hůře než když jsem měl loni v Rapidu Swing + škoda surround. Je to opravdu rozdíl když aktivuji v Boleru surround + v. subwoofer - žádný rozdíl , u Swingu byl rozdíl opravdu znatelný. Máte někdo podobnou zkušenost nebo tip jak to odstranit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 (editace) Poslední verze software Bolera nemá funkční Surround a Virtual subwoofer. Ve starší verzi to fungovalo. Je to vada sw, už to mnoho z nás dalo na reklamaci, aby to Škoda opravila, zatím se ale oprava neobjevila. Musíme počkat. Takže to taky reklamuj, Škoda už o té závadě ví a snad se něco bude dít. Je o tom vlákno na fóru Fabia III. Jo a víš o tom, že to má fungovat jen u přehrávání z SD karty či USB disku, možná BT. U rádia NE. Editováno: 12. Duben 2017, autor: noaid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power3 Vloženo 12. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 JJ ano to vím že ŠS +VS funguje pouze na SD USB a BT. Jsem trochu zklamán ze zvuku čekal jsem lepší o proti Swingu , ale pokud je to tak jak píšeš bude to určitě brzo vše ok. Jen pro info auto je 04/2017 a bolero sw. je 0361 Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power3 Vloženo 12. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Děkuji, nevědel jsem že se toto řeší i v sekci Fabia 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 23 hodinami, power3 napsal: Jen pro info auto je 04/2017 a bolero sw. je 0361 Já mám verzi 359, ta jak vidím, ani v novější to ještě není opraveno. Asi bude třeba ještě nějakou dobu čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Mám 363 a stále neopraveno Auto 04/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power3 Vloženo 20. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Nechá se někde zjistit co nové akualizace přinášejí? 0361 ......, 0363..... jaký je rodíl mezi sw. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Aktualizácie jedine cez autorizovaný servis. Ak nemáš s rádiom žiadny problém, radšej si to nedávaj aktualizovať, lebo sa môže nejaký nový problém vyskytnúť. :) Ak nejaký problém máš, spomeň to v servise a oni ako prvé budú zisťovať, či je dostupná aktualizácia na tvoju verziu rádia. Cez ten update portál sa dajú sťahovať jedine logá rádiostaníc a mapy pre navigácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.