Martttin Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 No ja mam taky problem, ze mne hreje vodicova, ale slabo. A ano, meral som odpor a za studena som na svorkovnici nameral predpisanu hodnotu...@N@pster pisal hned v prvom poste na tejto stranke, ze rovnake chovanie sposoboval nejaky zvazok... ale nic viac... chystam sa, ze celu sedacku vymontujem a rozoberem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Tak jsem odpomontoval sedadlo (mám alcantaru v kombinaci s kůží) a proměřil dečky. Zapojení je opravdu paralelní. Opěrák dává 7,5 Ohm, sedák 11-12 ohm, termistor cca 8 kOhm (pokojová teplota). Podle mne vše v pořádku a přesto se mi zdá, že mi sedák topí málo. Tak už nevím. Nechce se mi rozebárat sedadlo a možná zbytečně měnit dečku v sedáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denfro Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 V 24. 9. 2019 na 19:53, Enemy5 napsal: Mohl by si mi prosím říct jak se ta jednotka kóduje ? Kterou jednotku máš na mysli ? Zjistil si něco víc o dokódování jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miku20 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 V 11. 7. 2019 na 10:31, Milaaano napsal: Ahoj, nevie niekto ako sa prejavuje zlá RJ výhrevu sedadiel? Predné fungujú ale zadné sa nedajú ani zapnúť, tlačítka na panely ani ledky nereagujú, poistky sú ok. A ako je to s RJ? každé sedadlo má svoju alebo je jedna spoločná pre všetky 4? dík za odpoveď... Ahoj, Podarilo sa ti to nejako vyriešit? Mám úplne rovnaký problém. Predné fungujú ale zadné sa nedajú ani zapnúť, tlačítka na panely ani ledky nereagujú, poistky sú ok. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozkazhor Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Dobrý den, mám dotaz, nevíte někdo,kde se nachází modul výhřevu sedaček ? Superb Kombajn 125kw 2011. Jediný co jsem našel, že je pod spolujezdcovo sedadlem, ale nic jsem za boha nenašel, koukal jsem i pod koberec. Děkuji za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 superb jí má u řidiče pod sedačkou pod kobercem... když půjdeš podle kabelového svazku ze spoda sedačky řidiče tak jí najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozkazhor Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Před hodinou, Enemy5 napsal: superb jí má u řidiče pod sedačkou pod kobercem... když půjdeš podle kabelového svazku ze spoda sedačky řidiče tak jí najdeš. Takže jsem vrtal na špatné straně, pod sedadlo řidiče jsem koukal, ale ne tak důkladně. Děkuji, zkusím najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vti Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Já mám problém s tím, že když zapnu výhřev (levá zadní sedačka), tak se rozsvítí ty tři kontrolky a během vteřiny zhasnou. Nikde nic se nepíše, nepípá, jen zhasnou a nic. Ostatní sedačky topí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofrnik1975 Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Prosím tě mám stejný problém ale u pravé zadní sedačky - podařilo se ti to nějak vyřešit? Díky za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 čau lidi. chci se zeptat, někde na FB ve skupině Superb a možná i tady, někdo psal postup výměny topného kabelu v přední sedačce, je tu někdo s podobnou pozitivní zkušeností ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Ja som to písal... Pohľadajte moje príspevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacho6380 Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 V 13. 3. 2018 na 20:49, N@pster napsal: Nic. Vše OK. V prahu u řidiče vede hlavní svazek. Je tam tlustý plus pól a ten se rozvětvené. A tam je problém. Z 50zilek vodivé jich převádí jen 15. A to je kámen úrazu. Po opravě za 5kc vše funguje jak má. Povies prosim ta co presne treba spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.