bigletadlo Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Zdravím chlapy. Odešel mi ventil ovládání turba. V autě mám číslo 4011188G, ale na webu Škody je číslo 4011188AP (Sada opravárenská pro turbodmychadlo prvovýroba). Všechny tyto díly jsem našel na netu, ale našel jsem i číslo 4011188. Moje otázka je, zda je jedno jaký označení mám koupit (myslím ty koncovky) a čeho se mám tedy držet, když v autě mám G, Škoda má AP, ale na netu se dá sehnat 4011188. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 (editace) Koncove pismeno neries. Posledne pismeno urcuje farbu alebo reviziu súčiastky (poradie je abecedne). Inak aj mne odislo minuly rok. Odporucam vymenit v servise, kde manu diagnostiku na Skodu. Ja som ho menil sam a nespravne som nastavil otvaranie ventilu, kedze sa nastavuje podla velkosti napatia. Musel som to dat dodatocne nastaviť. Editováno: 15. Duben 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.