ArMoRKiNgH Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) Zdravím vespolek! Skúšal som problém vyhľadať pomocou vyhladávača na stranke, ale nenašiel som, následne tému pre DSG problemy pre RS 2.0 TSI bez výsledku. Tak sa na Vás obraciam s mojím problémom. Pri rozjazde stojacého vozidla D aj R škubne, proste ako keď agresívne chytí spojka v man. prevodovke. Inak auta radí krásne bez problémov. Robí to za studena aj v prevadzkovej teplote. Diagnostika nám včera ukázala jednu chybu - termostat DSG prevodvky (alebo niečo obdobne, ale moc času sme nemali u mojho servismana obaja sme mali iné povinnosti tak sme ďalej nerišili ešte. Možno ste sa už niekto stretli s touto závadou a poznáte problém/riešenie. Za rady a postrehy vopred ďakujem. Edit: doplňujuce informácie - pazvuky nepočujem - nerobí to inak v žiadnom spektre otáčok. - olej bol menený nedávno Editováno: 17. Duben 2017, autor: ArMoRKiNgH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Mám najazdených niečo vyše 70000 km a za tú dobu sa mi stalo niečo podobné asi 3x. Naštartoval som, zaradil D, pustil brzdu a auto zostalo stáť, nič sa nedialo. Až po pridaní plynu (pri zvýšení otáčok ) sa auto so šklbnutím pohlo, potom už preraďovanie bolo normálne. Po vypnutí motora a opätovnom naštartovaní bolo všetko v normále. Diagnostika neukázala chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArMoRKiNgH Vloženo 17. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Napr. dnes sa to nedialo, ale v mojom prípade nie je potreba pridať plyn na rozjazd, pohne sa aj bez plynu, akurát po pohnutí jednu škubnr a potom sa normálne kotula ďalej. Mam najazdené 108k, pri 50k bol meneny blok motora na zaruku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Mel jsem neco podobmeho u predchoziho DSG. Pri pojizdeni v parkovaci rychlosti (na volnobeh) obcasne skubnuti. Bohuzel pomohla az vymena DSG na zaruku. Nova mechatronika a kalibrace nic nevyresila. Off topic: proc ti menili blok motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArMoRKiNgH Vloženo 17. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 ak sa rozhýbe auto, tak to neškubne, proste rovnaký pocit, ako keď na manual prevodovku pustíte agresívnejšie spojku bez plynu. blok praskol, zjavne bola chyba od výroby, stane sa, ale len tak medzi nami som sa aj tešil, prakticky komplet nový motor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.