Lucasse Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) Kde bych mohl koupit zadni pritlacne kridlo na OIII (stejne jako ma OIIRS)? Editováno: 17. Duben 2017, autor: Pawouk Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Myslim ze az bude v prodeji tak se jiste obevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 12. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 No a ja doufal ze uz se da koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Tak jeste nebylo RSo predstavene a nake aftermarket bych nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 12. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 To je az tak spatny? ..nevim jestli bych sel do originalu - asi to bude o dost drazsi a kvalita bude asi stejna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Ani v Etce zatím není. Je tam jen ta lišta na hranu kufru,co má 1.8 TSI v základu.PS: založ si vlastní téma v sekci "Vaše Octavie III" ať je vás tam víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) Moc nevim, jak se da posoudit u auta jako je Octavka kvalita kridla. Originalni i aftermarketove budou obe plnit svou funkci - to jest vubec zadnou - na 100% dobre. Jedine, co by se snad dalo pripustit je, ze to originalni na rozdil od aftermarketoveho na vlastnostech auta alespon nic moc nezhorsi. Editováno: 25. Duben 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 už v ETCe je RS + lízátko pro 1,4 TSI a 1,8 TSI (nechápu zozdíl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 a cena křídla z RS pro zajímavost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 (editace) mrkni.... ETKA online http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 po zobrazení se klikne na CarProg2 a je 50 pokusů vyhledávání – pak je potřeba to spustit znovu cena tam není je to díl 5E5827939 - je tam uvedeno, že spojler k dodání i v barvě.... proto asi bez ceny.... + ještě 4x šroub 5JA827260 Editováno: 19. Srpen 2013, autor: PetrHravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pegan Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Na facebooku skoda-dily-skladem.cz mi teď vyskočilo, že mají RS křídla na Oktávku 3 v barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marthyy Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Zdravím, může mi prosím někdo zmeřit křídlo z OIII RS? Délka a zhruba průhyb směrem dozadu jakoby od auta směrem dozadu. Jedná se mi o to, zda půjde napasovat na OIIFL. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 nema nekdo zajem o original nove kridlo na octavii 3 Rs? kdzytak napiste zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 nevíte náhodou kde by se dal sehnat origo malý spoiler na sedana v lesklé černé barvě? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Teď jsem ho viděl na sbazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 já taky,ale to není origo.ale dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Kdyby byl zájem, mám jedno originál RS křídlo z O3 doma je v modre originál, nepoužité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.