Fimbo Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Zdravím...odešla mi asi ridici jednotka xenonu na s2,musí světlo ven abych ji vyměnil? Dekuju za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Ano, bez demontaže světla to vyměnit nejde. Jednotky jsou na spodku světla Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Aj po vymene xenonovej vybojky svetlo stale nesvieti problem bude ta riadiaca jednotka? alebo kde moze byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Zdravim kde moze byt chyba ked pocas jazdy zhasli asi na 1 sekundu xenony a znovu sa rozsvietili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Ak zhasili oba naraz, tak to tipujem na odchazajuci spinac svetiel na palubke. Na alhambre mam uz asi treti. Vzdy sa to zacalo prejavovat takto - sporadicke vypadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Tohle mam jednou za cas u SII. Ostriknu okno a obcas problikne cele podsviceni jak palubka,tak svetla. Ale udela mi to tak 4x do roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 U mě přesně to samé a taky vše problikne. Naposledy zrovna minulý týden a shodou okolností jsem dojížděl manželku...a proč jsem prý na ní bliknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Za ty roky co s SII jezdím jsme měl alepoň 3x pocit, že mi večer mrkla světla - xenony (opravdu rychle, mnohem méně než 0,5 sek) .... přístrojovka bez výpadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 No já u té přístrojovky si úplně jistý nejsem a měl jsem pocit bliknutí osvětlení u nohou.Ale je to opravdu takový mžik a stává se to tak vyjímečně, že se na to nejde soustředit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Jak jsem psal. Stava se mi to taky a to vsechny svezla. Vsimnes si toho nejvic u osvetleni nohou. Jelikoz predni sklo mam od ostriku. A dela to jen u ostriknuti skla. Nikdy jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.