Publikováno Duben 24, 20178 r da sa nejka spravit aby ten pasik s led blikal aj na orandzovo pri smerovke ako superb?
Duben 24, 20178 r Rusáci tam přidávají další pásek, ne?Spíš se divím, že ještě neexistují nějaká tuningová světla, co by tohle uměla.Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk
Duben 24, 20178 r před 3 hodinami, hajo17 napsal: da sa nejka spravit aby ten pasik s led blikal aj na orandzovo pri smerovke ako superb? Presne toto chcen poriešiť ja. No zatial bez úspechu...
Duben 25, 20178 r Autor nasiel som nieco taketo.ako by to fungovalo? https://www.speedtech.sk/product/12837/led-autoziarovka-12-24v-t20-w3x16q-dual-color-22xsmd-biela-oranzova-2ks
Duben 25, 20178 r Twl nechtěl jsi, aby blikal led pás a ne žárovka vedle? Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk
Duben 26, 20178 r Autor co je ten pasik v octavii 3 svieti to na bielo.a chcem aby to svietilo aj na orandzovo pri smerovke.ci sa to da nejka vyriesit. napr ledkou ci nejak...
Duben 26, 20178 r Autor uz som to precital. vsak svetlovod do ktoeho ide ledka a svieti to. keby sa tam dala dvojfarebna ledka by to fungovalo ci sa mylim? aka tam je vlastne patica na tu ledku? Upraveno Duben 26, 20178 r od hajo17
Duben 27, 20178 r Autor konecne si napisal ze neda.nemohol si hned napisat? a tie pasiky co su vo vnutry svetla take drazky ci ako to nazvat sa da vysvietit ako som to videl na youtube?
Listopad 17, 20177 r Aká je životnosť toho led pásu. Mám to urobené ako blikanie spolu so smerovkou. Vyzerá to super no mám obavu aby tento pás neodišiel. Dá sa to nejako opraviť ? Vymeniť led do svetlovodu , riadiačku denného svietenia .....? alebo je to celok a basta.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.