CzechJura Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Zdravím, rád bych vyměnil má stávající světla za bílá, ale nevím, jakou znacku vybrat, aby měly dobrou svítivost a životnost. Mohl by mi někdo poradit kvalitní bílé žárovky, které hned neodejdou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev190 Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 INFORMACE O PRODUKTU Vylepšená řada nejvýkonnějších halogenových žárovek OSRAM - Až o 150 % více jasu - Až 150 m dlouhý kužel světla - Až o 20 % jasnější světlo - Lépe tvarovaný kužel, díky kterému je dosaženo více světelnosti - Vylepšená směs plynů zajišťujících maximální svítivost - Precizní tvar dosažený laserovou ablací - Unikátní design - Prémiová kvalita: vyrobeno v Německu / USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 A ted to hlavni vydrz ? Mesic, dva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Žárovka nikdy nebude svítit bíle!!! Jsou to jen klamavé reklamy a oblbování zákazníků ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 zkuste tyto, bruder je má a je naprosto spokojený, já jsem je nezkoušel, ale budu zkoušet, pak dám vědět. https://www.hod-zarovky.cz/hod-zarovky/eshop/0/0/5/4-HOD-zarovky-H7-6000K-12V-55W-2ks-DAREK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Žárovky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. rad potkavam řidiče s podobnyma světlama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Hm, zajímavé, zakladatel tématu zde byl naposled před rokem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.