Publikováno Květen 18, 20178 r Zdravím, rád bych vyměnil má stávající světla za bílá, ale nevím, jakou znacku vybrat, aby měly dobrou svítivost a životnost. Mohl by mi někdo poradit kvalitní bílé žárovky, které hned neodejdou? Díky
Prosinec 28, 20186 r INFORMACE O PRODUKTU Vylepšená řada nejvýkonnějších halogenových žárovek OSRAM - Až o 150 % více jasu - Až 150 m dlouhý kužel světla - Až o 20 % jasnější světlo - Lépe tvarovaný kužel, díky kterému je dosaženo více světelnosti - Vylepšená směs plynů zajišťujících maximální svítivost - Precizní tvar dosažený laserovou ablací - Unikátní design - Prémiová kvalita: vyrobeno v Německu / USA
Prosinec 29, 20186 r Žárovka nikdy nebude svítit bíle!!! Jsou to jen klamavé reklamy a oblbování zákazníků ;)
Prosinec 30, 20186 r zkuste tyto, bruder je má a je naprosto spokojený, já jsem je nezkoušel, ale budu zkoušet, pak dám vědět. https://www.hod-zarovky.cz/hod-zarovky/eshop/0/0/5/4-HOD-zarovky-H7-6000K-12V-55W-2ks-DAREK
Prosinec 30, 20186 r Žárovky nejsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. rad potkavam řidiče s podobnyma světlama?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.