robko151 Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Ahojte, jedná sa o auto SII 103kW PD DSG kod motora BMP. Dnes som umyl auto s wapkou, poriadne som vystriekal a ked som naštartoval tak divný zvuk bolo počut od motora. Akokeby niečo v motore klepalo, ked som pridal tak bolo horšie. Auto stalo cca 3-4 hodiny a už to nerobilo, bolo minimálne počut. Čo to mohlo byt? Další problém mám s olejom. Olej stále mám asi 1 cm nad max. rizkou. Aj po výmene. Už som čítal také že nafta v oleji? auto má najazdeno 210 000 km. Umna je od 160 000km. Poradte prosím vás. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 No vidíš.. Nemusíš dolievať olej ako niektorí tu píšu na fóre! ale nie.. Kedy a ako sa ti doplni olej/nafta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Tak snad víš, když si měnil olej kolik ho na měrce po vÿměně bylo. Jestli ti přibejvá nebo je jen mechoš lempl a lije ho tam moc/nevypouští všechen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 26. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Už viem čo to bolo za klepot. Vačkový hriadiel a hydroštely :/ Musím vymenit vačkový hriadiel (cca 300 eur) a hydrosteli. Na olej som ešte neprisiel, ale mechanik mi povedal že to bude súvisiet s DPF filtrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Vymen mechanika.... velke mnozstvi oleje na merce ti nikdy neudela DPF. Takze je z oleje citit nafta? Pokud ano,nejcasteji to je spatna tandemovka. Dolejvas vodu? Nebo je mechanik lempl a nalil ti ho tam hodne. Olej se leje mezi MIN a MAX nikdy je na maximum. Typuju to na naftu v oleji. Coz by mohlo byt i pricina mrtvych hyder a vačice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.