Publikováno Květen 18, 20178 r Ahojte, jedná sa o auto SII 103kW PD DSG kod motora BMP. Dnes som umyl auto s wapkou, poriadne som vystriekal a ked som naštartoval tak divný zvuk bolo počut od motora. Akokeby niečo v motore klepalo, ked som pridal tak bolo horšie. Auto stalo cca 3-4 hodiny a už to nerobilo, bolo minimálne počut. Čo to mohlo byt? Další problém mám s olejom. Olej stále mám asi 1 cm nad max. rizkou. Aj po výmene. Už som čítal také že nafta v oleji? auto má najazdeno 210 000 km. Umna je od 160 000km. Poradte prosím vás. Dikes
Květen 19, 20178 r No vidíš.. Nemusíš dolievať olej ako niektorí tu píšu na fóre! ale nie.. Kedy a ako sa ti doplni olej/nafta?
Květen 19, 20178 r Tak snad víš, když si měnil olej kolik ho na měrce po vÿměně bylo. Jestli ti přibejvá nebo je jen mechoš lempl a lije ho tam moc/nevypouští všechen.
Květen 26, 20178 r Autor Už viem čo to bolo za klepot. Vačkový hriadiel a hydroštely :/ Musím vymenit vačkový hriadiel (cca 300 eur) a hydrosteli. Na olej som ešte neprisiel, ale mechanik mi povedal že to bude súvisiet s DPF filtrom.
Květen 26, 20178 r Vymen mechanika.... velke mnozstvi oleje na merce ti nikdy neudela DPF. Takze je z oleje citit nafta? Pokud ano,nejcasteji to je spatna tandemovka. Dolejvas vodu? Nebo je mechanik lempl a nalil ti ho tam hodne. Olej se leje mezi MIN a MAX nikdy je na maximum. Typuju to na naftu v oleji. Coz by mohlo byt i pricina mrtvych hyder a vačice.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.