Fanny84 Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Zdarec chlapi! Mám v plánu vyměnit zadní tlumiče, už jsou k.o. Jakou značku mi doporučujete a jaká je vaše spokojenost? Předem se omlouvám adminům za založení nového topicu, ale nic jsem o tomto tématu v této sekci nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Monroe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bundis Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Si děláš srandu. Měl jsem od Monroe tlumiče na B5,5, myslel jsem jaká to nebude kvalita. Byli vybírané podle katalogu takže vše ok, po montáži mi auto po cca měsíci kleslo o 5cm a takže byli na vyhození, myslel jsem,že jsem měl hold smůlu, ale na VW föru jsem narazil na dalšího klubáka,kterému se stalo to samý taky s pružinama monroe, tak jsem šel za svým mechošem a říkám mu to, co to má jako být,že MONROE je snad dobrá značka a na to on mi řekl,že dával monroe tlumiče, cca 10sad a z toho jich pak 6reklamoval. Takže jedině SACHS nebo bilstein, možná ještě ateso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 4. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Okie dokie, chlopi! Díky za doporučení! Za týden je kupuji...asi půjdu do těch Sachsů nebo Bilsteinů, ještě porovnám a uvidíme. Díkec!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Monroe je shit neskutečnej. Sachs nebo Kayaba. Případně písni VIN, podívám se ti na ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Kayaba- na tu čtu jen samou chválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Kayaba je druhý největší výrobce tlumičů na světě Osobně spíš preferuju Sachs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 na supy jsem daval vzdy sachs,myslim supertouring.Je to nejaky standart,ale myslim super,ani kayaba bych tak neveril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Mám vzadu kayaby se zesíleným účinkem a vepředu mám exel G a nemůžu si stěžovat pánové!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Tak ted jdou Monroe pryč ze předku po 40 tisících a dám tak dozadu opět Kayaba Exel G ... na zadku se osvědčily, dám to rovnou i se silenblokem - uložení tlumiče, axiálním ložiskem, prachovkou a dorazem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 zdravím,kdyby náhodou po prodeji auta mi zbyly tlumiče,origo,nepoužité na 1,9tdi a 2,0 tdi david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Kayaba mi vydrželi na sedmě 2000km a vytekly. Sachs dobrej-to vlastně originál. Největší spokojenost je s Bilsteinama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Po skusenostiach ked som vyskusal nove Bilstein a Sachs tak kto chce pohodlnu jazdu tak Sachs a kto to chce mat tuhsie tak Bilstein.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lujan61 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 zdravím,kdyby náhodou po prodeji auta mi zbyly tlumiče,origo,nepoužité na 1,9tdi a 2,0 tdi david ahoj, ještě je máš? pokud ano, za kolik je prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lujan61 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) zdravím,kdyby náhodou po prodeji auta mi zbyly tlumiče,origo,nepoužité na 1,9tdi a 2,0 t Editováno: 4. Srpen 2013, autor: Lujan61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Jak dlouho vubec maji zivotnost origo tlumice v supu? (cca) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Kamos na 2.8 v6 s automatom po 120tis boli mrtve, druhy znamy 2.5 v6 automat 140tis mrtve zalezi asi aj na vahe ze kolko vydrzia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Wladi maš pravdu od 100 000 už jdou na dračku všechny a jak maš 150 000 tak jsou mrtve Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Hm hmm, tak pokud u me byli uz jednou meneny (asi jo) tak me to ceka co nevidet znovu :/ Trochu cejtim ze to neni ono ale jinak zatim oka, na favoritu byli mnohem horsi tam uz to bylo poznat i pri brzdeni na nerovny silnici ze to odskakovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 mám stále na prodej originální sadu tlumičů pro superb 1.9 a 2.0 tdi....nové ,zbyly mi po prodeji auta.....kdo má zájem,tak SZ,cena asi 5000 kč......dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Chci se zeptat,kdo měnil přední tlumiče na supu 1,9 /96 zda je to pohoda nebo hrůza.Podle dil př.se musí demontovat ten dlouhý šroub kde se spojují horní kosti s těhlicí,je to nutné,?Co všechno koupit tlumič ,doraz ,prachovku,a horni ložisko to stačí,?Samozřejmě stahovák.V servisu mi řekli 10 000 a to je dost.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) Ahoj. Vymena 500-1000kc a tlumice najdes u hanza-autodily.cz najdi jinou dilnu nebo si to udelej sam ale je to oser. Do 5tis se v normalni dilne vejdes. Ten sroub se povolovat nemusi to je jediny stesti Editováno: 18. Únor 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 já už bych sám do výměny nešel.Kua jak jsem viděl ty stahováky na pružině tak jsem se modlil ať to nejebne.Od mojeho kamaráda známému to jeblo a pružina vyletěla střechou garáže ven Naštěstí se nic horšího nestalo.Jasně že střecha asi nebyla v top stavu když to nevydržela,ale byla to prý šupa jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) proto jsme si do firmy pořídili vzducho-hydraulický. Je to jištěný hodně dobře... Kdysi v Chomutově zemřel jeden mechanik, který se to pokoušel stahovat kurtama nebo co. Urazilo mu to hlavu... Editováno: 19. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Dík za info ,ale pořád nevím co mám vyměnit nahoře tak koupím ložisko ,doraz a krytku.Dám bilstein a udělám to sám.V servisu trvá strana hodinu tak to nebude nic tak hrozného.Děkuji za ten šroub,že se nemusí povolovat i když já ho mám každé tři roky venku ,když měním manžetu poloosi a zatím jde ven v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.