Durannn Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Ahojte, mám Rapida Space necelé dva měsíce. Jsem docela hudební nadšenec, mám Bolero rádio - asi týden se mi tu a tma ozývá drnčení u dveří spolujezdce (možná zadní dveře za spolujezdcem) při určitých tónech hudby - podotýkám při normální hlasitosti. Nevíte kde může být problém ? Reklamovat/nereklamovat ? Nějaké Vaše zkušenosti ? Docela mi to vadí, měl jsem předtím F1 SDi, ta byla rozklepaná z nafťáka a člověk ji to prominul, ale nové auto ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Je to nejspis tim ze tapecirunk dveri je bodove svarenej z nekolika kusu a vse je docela mekke a ten plast proste vybruje no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 3. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 Tím to není, teda ne u mě. Už jsem na to přišel, jde k frekvenci 82-85Hz (stáhl jsme si do mobilu generátor frekvenci a jel postupně po Hz). Má to spojitost s oknem spolujezdce, když je nadoraz zavřené - vibruje. Když jen lehce klepnu do spínače okna - lehučce klesne dolů, přestane to dělat. Kdo by to býval řekl že při těsném prostoru bude něco rezonovat..... má s tím taky někdo zkušenost ? Případně, neví někdo, kde by mohl být zakopaný pes ? Nechce se mi sklo hlídat jestli je to až nahoře nebo malinko níže jen kvůli hudby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Ono dvere zas tak tesne nejsou. Nahore tam normalne protika voda a dole jde zas ven. Jinak pod tapecem je este plastova zatka dost velka a ta by mohla taky rezonovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Rezonuje ten plast dveri nebo neco v nich, taky mi to pri nekterych zvukovych projevech na Octavii MKIII rezonovalo. Polepil sem tapec izolaci a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 10. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 ČudlR : prosím Tě, kterou plastovou zátku myslíš na tom obrázku. Jinak mě teď nenapadá jak to řešit, do servisu se mi s tím nechce ( jestli by to vůbec vyřešili) a sám to opravovat nebudu, z toho důvodu jsem si koupil nové auto, ať nemusím tuhle fušeřinu dělat na sidlišti :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Ta velka dira jak je videt stahovacka. Tak tam je velka plastova zatka. Ja na rom mam nalepeny tlumici material Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 23. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Už to vidím, díky. Myslíš že je možné něco tkaového řešit záručně v servise ? Přecejen, nerád bych do toho lezl, když je to v záruce. Argumentem může být, že jsem si nekupoval Bolero, abych to poslouchal na 1/10 hlasitosti, jsem docela hudební nadšenec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Ta vyzkouset to muzes na tu zaruku. Ja mam jwm staryho swinga, lepsi repro a vytlumeny dvere a je to hodne velky rozdil. Hlavne v basech ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrosifarma Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 (editace) Kdysi u mé FII mi to taky rezonovalo. Neřešil jsem co to může být a reklamoval to. Vyřešeno v záruce. Editováno: 28. Září 2017, autor: hrosifarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.