Pitrs2 Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Zdravím pánové. Netušíme jak, ale podařilo se nám nějak "vypnout" funkci SAFE u centrálního zamykání. Tj. vylezu ven, auto zamknu dálkou, ale pokud někdo sedí uvnitř, jde auto klasicky kličkou otevřít. Tj. auto se chová jako když ho zamknu tlačítkem zámku uvnitř auta. Z různých fór, návodů a manuálů jsme vyčetli, že by se to mělo opět aktivovat po dalším odemknutí auta, ale to se nestalo. Paměť závad je čistá. Nesetkal se s tím někdo? Přes VCDS jsem koukal na 09 jednotku, ale v kódování položka "SAFE" není. Auto nemá orig. alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 U moji jednickovy fabie to fungovalo tak ze jsem zamknul dalkou a musel jsem zmacknout este jednou zamknout aby se nedalo klickou odemknout zevnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 No jednickova Fabka ma krapet jinou elektriku... Brace yourself BAN is comming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Jaký máš r.v.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 výroba 6.10.2014 dle TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Na 5.2013 funguje druhé stisknutí zamikaní, přestane i blikat ta dioda ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Černohorak: jenže neřeším deaktivaci, ale aktivaci Brace yourself BAN is comming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 MR2014 už měl safe system jen s alarmem z výroby - https://forum.skodahome.cz/topic/129041-safesystem-rapid/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 a netusite jak je to u SEATu? Zda stejnej model, tj. 09/2013? Popravde jde o sestersky model Toledo, ale vzhledem k tomu, ze je u nas podstatne vetsi zastoupeni pro Skodovku, ptal jsem se zde. Ve vybave auta neni origl. alarm, jen ta "fake" dioda na dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 před 4 hodinami, slapnahrabe napsal: MR2014 už měl safe system jen s alarmem z výroby - https://forum.skodahome.cz/topic/129041-safesystem-rapid/ Proto jsem se ptal na rok výroby. A je to jak jsem myslel, nemá ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.