SodanCZ Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Dobrý den, chci se zeptat jestli jsou u tohoto motoru jsou dvě lambda sondy , já našel jen tuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 (editace) Jelikož toto je za katalyzátorem tak je tam i před, ta je hlavní a je hned na začátku výfuku - na svodech Editováno: 10. Červen 2017, autor: Romix95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Já u tohoto motoru mám jenom jednu a to v těch svodech, jak je psáno výše. Je tam shora pěkný přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SodanCZ Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 před 19 hodinami, Romix95 napsal: Jelikož toto je za katalyzátorem tak je tam i před, ta je hlavní a je hned na začátku výfuku - na svodech tato je ale před katalizatorem ne za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Z fotky to vypadalo na první pohled ze je za katem, jestli je před a na svodech není tak má auto jen jednu, možná to dávali jak kde co jsem zatím viděl a měnil tak byla vždy na svodech a druhá za katem proto jsem myslel že na fotce je za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 No právě proto jsem to psal i já. mám jenom jednu lambda sondu ni svodech, ale před katalyzátorem je šroubovou zátkou utěsněný otvor. Asi měli lambdy s krátkým a dlouhým kabelem, takže to bylo kus od kusu jinde [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.